Láká vás studium v zahraničí? Víme, kde si můžete vybrat školu i zemi dle svých požadavků

Láká vás studium v zahraničí? Víme, kde si můžete vybrat školu i zemi dle svých požadavků

Co si budeme povídat… Studium v zahraničí určitě není procházka „růžovým sadem“. Každý takový student se musí připravit na to, že byť umí řeč dané země sebelépe, s velkou pravděpodobností se octne v situaci, kdy nebude rozumět, nebo ne zcela valně. Je možné, že se mu bude stýskat po rodině i přátelích. Také budování vztahů nemusí být nelehké. V drtivé většině případů jsou ale studenti spokojeni, a své životní zkušenosti a nabytých znalostí rozhodně nelitují.

Přejte si studovat v Anglii?

Mezi zákazníky Mezinárodní jazykové agentury, kterou najdete na webových stránkách kurzy-pobyty.sk, najdete mnohé služby. Pobyty pro dospělé, děti a mládež, střední školy v zahraničí, work and study i speciální akce. Pokud si chcete nabídku vytisknout, doplňte si pořádnou cartridge do tiskárny, protože je skutečně obsáhlá.

Kvalitní studium v Anglii na střední škole je výborné pro další akademický růst studenta díky kvalitnímu vzdělávacímu systému na tamních středních školách. Otevře se vám mnoho příležitostí pro další studium na světových univerzitách. Sami si můžete zvolit lokalitu v Anglii. Co třeba střední škola Boston College? Anebo střední škola Weymouth College?

Vzhůru do Kanady

Mezinárodní jazyková agentura nabízí i studium na střední škole v Kanadě. Pokud se rozhodnete pro tuto zemi, získáte příležitost pro studium na univerzitě kdekoli si vyberte. Budete mít možnost výběru lokality v rámci Kanady.

Líbit se vám jistě bude středoškolské studium v Ontariu nebo středoškolské studium v Albertě nebo třeba v Quebecu. Nabídka je ale širší. Užijete si rok strávený studiem v nádherné zemi, kde budete moci navštívit krásné národní parky, velkoměsta věhlasná a známá, jako např. Montreal, Toronto a Vancouver, hory, nedotknutou přírodu a nespočet jezer.

Článek Láká vás studium v zahraničí? Víme, kde si můžete vybrat školu i zemi dle svých požadavků byl publikován 22. dubna 2022 v 00.30 v rubrice Létání. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...