Řecko s Jet Airways za 2513 Kč

Tagy:  létání, dovolená, památky, kultura, architektura, řecko, levné letenky, jet airways

Sponzorované odkazy:

Řecko s Jet Airways za 2513 Kč

Středozemní oblasti v těchto dnech nezažívají ty největší přívaly turistů, neboť není letní sezóna, která je pro milovníky moře a slunění nejatraktivnější. Ovšem i přes to se najdou oblasti, které můžete shlédnout po celý rok a ve kterých strávíte pár krásných dní, aniž byste potřebovali plavky a opalovací krém. Například balkánský poloostrov láká celoročně návštěvou Athén a majestátního Olympu, jež by měl za svůj život vidět alespoň jednou každý náruživý cestovatel. Využijte lednové akce a vydejte se do Řecka již nyní a to za senzačních 2513 korun.

Hurá za památkami

Pokud milujete cestování po památkách a žádný architektonický skvost vám není cizí, pak neváhejte a rozjeďte se za krásami řeckých Athén, které vám doslova vezmou dech. Řecká kultura patří k těm obecně nejstarším a proto nabízí nespočet zajímavostí a historických artefaktů. O čemž jste již jistě slyšeli, je překrásný Pantheon, tyčící se na vrcholu samotného Olympu. Chrám byl postaven již ve starověkém Řecku a to na počest bohyně Pallas Athény, která zde podle mýtů měla své sídlo. V učebnicích a encyklopediích je stavba úchvatná, ale nic se nevyrovná pocitu, když ji spatříte na vlastní oči. Kromě Athén vás jistě zaujmou také Mykény a nebo Krétský labyrint, který ale můžete navštívit během letní dovolené a skloubit tak příjemné s užitečným.

Letenky do Řecka za skvělých 2513 korun, autor: mufcmadLetenky do Řecka za skvělých 2513 korun, autor: mufcmad

Do Řecka snadno a levně

Letenky na balkánský poloostrov rozhodně nepatří k těm nejlacinějším, ba naopak je můžeme pokládat za poměrně nákladné. Letečtí dopravci a cestovní kanceláře jsou si oblíbenosti této lokality dobře vědomi a proto se snaží vytěžit maximum. Jinak je tomu ale mimo letní sezónu, kdy se naopak ceny pohybují poměrně nízko, pro Řecko až překvapivě. Například se společností Jet Airways se do země nyní podíváte za skvělých 2513 korun.

Proč letět s Jet Airways?

Možná si říkáte, proč letět právě s touto společností. Kromě faktu neskutečně laciné letenky je zde několik kladných charakteristik, díky kterým si na palubu Jet Airways sednete v naprostém klidu. Letecká společnost vznikla v roce 1993 a prakticky okamžitě začala neskutečně prosperovat. Dnes se o firmě hovoří jako o nejrychleji stoupající aerolinii vůbec, neboť si během několika let dokázala vybudovat rozsáhlou klientelu a právem vydobýt své místo na výsluní. Dnes společnost lítá do 50 ti světových destinací a přepravuje miliony spokojených cestujících.

Létejte pohodlně, autor: Debarka BanikLétejte pohodlně, autor: Debarka Banik

Článek Řecko s Jet Airways za 2513 Kč byl publikován 20. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...