Listopadové letenky od EasyJet

Tagy:  létání, levné letenky, easyjet, ubytování, rozpočet, pobyt, dovolená

Sponzorované odkazy:

Listopadové letenky od EasyJet

Jednoznačně nejvýhodnější letenky vám prakticky vždy poskytnou nízkonákladové letecké společnosti, které jsou na tomto principu založeny. Zatímco světové špičky jako American Airlines, KLM, Air France a mnoho dalších si vyberete pro luxus, pohodlí a spolehlivost, nízkonákladovou dopravu, kterou zajišťují Easyjet, Wizzair nebo Skyscanner, upřednostní v případě, že za let chcete opravdu ušetřit. Pakliže se hodláte za hranice vydat v listopadu, inspirujte se nabídkou aerolinky EasyJet a vydejte se do populárních míst Evropy za ty nejnižší ceny na trhu.

Výhodný podzim

V každém měsíci se vždy najde nějaká ta laciná letenka či celý last minute pobyt, ale na podzim jsou ceny letenek vždy bezkonkurenčně nejlevnější a to právě proto, že v říjnu a listopadu lidé nejméně cestují. Letecké společnosti a cestovní kanceláře tak potřebují doplnit volná místa, čili jim nezbude, než rapidně snížit ceny. Vy toho samozřejmě můžete patřičně využít a do ciziny se tak podívat laciněji, než kdykoliv jindy. Plánujete-li delší dobu eurovíkend a nebo poznávací zájezd, nyní je ideální doba vyrazit!

V Londýně jste již byli několikrát, ale Anglie vás přesto stále baví a nepřestává vás překvapovat svou surovou krajinou a gotickými stavbami? Pak se za skvělých 949 korun vydejte do Glasgow, kde si užijte ničím nerušený pobyt plný kultury, architektury a jiných nevšedních památek. V Británii navíc seženete i ubytování za skvělé ceny. Než se tedy vydáte na cestu, sedněte k internetu a sežeňte si menší motel, za který zaplatíte sotva pár pencí.

Létejte levně s EasyJet, autor: msmithuk22Létejte levně s EasyJet, autor: msmithuk22

Velmi častým cílem turistů je italské Miláno a to především v době Adventu, kdy je zde ideální nakupovat. Ve městě módy seženete snad všechny světové značky a nevšední dárky za skvělé ceny. Chcete-li své nejbližší letos opravdu překvapit a pod stromeček jim nadělit něco exkluzivního, co u nás neseženou, v Miláně zkrátka rozhodně nepřijdete a nyní se tam podíváte za skvělých 759 korun.

Amsterdam je velice svérázným a nevšedním městem, které by alespoň jednou za život měl navštívit každý nadšený turista. Zde si dosyta užijete architekturu, nakupování, místní kuchyni i poněkud zvláštní obyvatelstvo, které si žije tak trochu svým životem. S levnými letenkami od EasyJet se na podzim do Holandska podíváte za 979 korun.

Článek Listopadové letenky od EasyJet byl publikován 30. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...