Listopadové letenky od Wizzair

Tagy:  létání, wizzair, levné letenky, praha, brno, benátky, miláno, londýn

Sponzorované odkazy:

Listopadové letenky od Wizzair

Listopad je u většiny lidí méně oblíbeným měsícem, neboť působí tak trochu ,,nijak". Počasí není ani teplé, ani přímo mrazivé, sluníčko zasvítí jen občas, prázdniny jsou v nedohlednu a jediným pozitivním záchytným bodem, jsou blížící se Vánoce. Pokud i vy patříte k těm, které tento měsíc nudí a rádi byste se vymanili z jeho spárů, podívejte se na akční nabídky od nízkonákladové společnosti Wizzair a vydejte se za hranice České republiky ještě dnes!

Levné letenky z Prahy

Většina leteckých společností úřaduje především na pražském letišti Václava Havla a u Wizzair tomu není jinak. Odcestujte z hlavního města ještě dnes a užijte si krásný prodloužený víkend či poznávací pobyt v jedné z evropských metropolí a to za bezkonkurenční ce­ny.

Benátky a Miláno za 799 Kč

Jedním z nejpopulárnějších turistických cílů jsou bezesporu italské Benátky. Toto město je proslulé především díky panelům, které jej drží nad vodou, čímž vytvářejí síť vodních kanálů a průplavů, jež se staly tolik oblíbené a vyhledávané pro svého romantického ducha. Benátky ročně navštíví tisíce turistů, mezi kterými najdete převážně zamilované páry, ať už se jedná o novomanželé, důchodce či chudší studenty. Pokud je někde ideální strávit líbánky nebo požádat svou drahou polovičku o ruku, je to právě zde a nyní se s Wizzair do Benátek můžete podívat za neuvěřitelných 799 korun!

Letenky od 499 Kč, autor: markyharkyLetenky od 499 Kč, autor: markyharky

Dalším městem, které můžete navštívit za necelých osm set korun, je rovněž italská metropole – Miláno. Mekka módy a útočiště top modelek i světových návrhářů je populární právě pro své luxusní butiky a nespočet modních značek, které možná jinde ani nespatříte. Jste-li módní fanatik a milujete nakupování, právě v listopadu si můžete v centru zařádit jako nikdy předtím.

Levné lety z Brna

Nízkonákladová společnost Wizzair kromě laciných letů z Prahy zařizuje také odlety z Brna, což je druhé největší město republiky. Pokud jste z Moravy a Praha je pro vás daleko, toto je ideální volbou.

Londýn za 499 Kč

Naprosto bezkonkurenční nabídkou se jeví odlet z brněnského letiště na anglické letiště Luton v Londýně, kam se můžete podívat za neskutečných 499 korun. Londýn je sice studeným a věčně sychravým městem, ale přesto si našlo tisíce obdivovatelů, kteří jej opětovně navštěvují, ať už kvůli laciným nákupům, kultuře a nebo jazykovému zdokonalení. Neváhejte a ještě před Vánoci se do britské metropole vydejte i vy!

Navštivte Benátky za 799 Kč, autor: BierdimpflNavštivte Benátky za 799 Kč, autor: Bierdimpfl

Článek Listopadové letenky od Wizzair byl publikován 29. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...