Peru s American Airlines za 11 904 Kč

Tagy:  létání, peru, amerika, american airlines, last minute, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Peru s American Airlines za 11 904 Kč

Vánoční svátky se pomalu blíží a k nim rozhodně patří sníh a pořádný mráz, který je pro advent tolik typický. Ovšem jakmile se přehoupne další rok, možná si uvědomíte, že vám schází sluníčko, teplo a toho stereotypu máte také dost. Využijte proto akčních letenek a vydejte se za krásami Peru za skvělých 11 904 korun. Své cesty rozhodně nebudete litovat a z jižní Ameriky si přivezete nespočet zajímavých zážitků.

Peru v kostce

Peru je třetím největším státem jihoamerického kontinentu a je rozdělen na tři severojižní oblasti. Za západě najdete známou poušť Sechura, která rozhodně stojí za menší výlet, dále na jih se rozkládá podlouhlé úpatí skalnatých hor, které lemuje pobřeží a vytváří tak dech beroucí panorama. Poměrně velikou část Peru zaujímají Andy, jež jsou vysoké průměrně 5000 metrů, přičemž největší hora dosahuje výšky 6768 metrů nad mořem a nazývá se Huascáran.

Vydejte se do Peru již nyní, autor: logoVydejte se do Peru již nyní, autor: logo

Díky veliké rozmanitosti se v zemi klima dělí na dvě pásma. V oblasti pouští je přirozeně sucho a srážky jsou zde minimální. Naopak podnebí And je vysokohorské a liší se dle nadmořské výšky. Místy dosahuje 16 stupňů, jinde lze naměřit až 25. Ovšem dny a noci se v těchto končinách liší a pro neznalého turistu mohou být i smrtelné. Zatímco přes den je teplota ,,jarní", v noci uhodí tuhé mrazy, které si žádají zimní bundy a opravdu teplé stany se spacáky. Peru je zkrátka zemí mnoha protipólů, které ji dělají neuvěřitelně lákavou.

Co byste při své cestě do Peru měli rovněž navštívit, je hlavní město Lima. Ač je celá země proslulá svou prostostí a přírodními krásami, hlavní město je metropolí na slovo vzatou, kde nechybí luxusní restaurace, kulturní centra ani mrakodrapy.

Do Peru s AA

Letecká společnost American Airlines, se kterou se nyní do Peru podíváte za necelých 12 tisíc korun, patří k největším a světově nejproslulejším leteckým společnostem. Její dobrá pověst je založena především na bohaté historii, která sahá až do roku 1930, kdy byla firma založena. Od té doby se rozrostla o tisíce zaměstnanců a uskutečnila miliony letů, během kterých bylo cestujícím poskytnuto bezpečí a maximální pohodlí. Jestli s někým cestovat, tak rozhodně s American Airlines!

Článek Peru s American Airlines za 11 904 Kč byl publikován 24. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...