Akční srpen s EasyJet

Tagy:  létání, easyjet, letadlo, letištní doprava, cestování, zájezdy, dovolená, akční letenky, srpen

Sponzorované odkazy:

Akční srpen s EasyJet

Dle statistik jsou letní měsíce červenec a srpen nejfrekventova­nějším obdobím co do cestování a především létání. Tyto celosvětové výsledky nejsou nijak překvapivé, neboť právě o prázdninách se lidé nejvíce věnují své rodině, dětem a chtějí si užít pořádný odpočinek a relax, který si po celém roce a studené zimě, rozhodně zaslouží. Ovšem letní prázdniny se pomalu, ale jistě, chýlí ke konci a proto byste ani vy neměli propásnout jedinečnou příležitost a podívat se do úchvatných míst za skvělé akční ceny…

Létání s Easyjet

O nízkonákladové společnosti Easyjet jsme zmínili již několikrát, ovšem proč její služby opět nevyzdvihnout, když jsou natolik výhodné. Aerolinie Easyjet je stará teprve pár let, ale díky svým skvělým službám se stává čím dál populárnější ve světě létání a cestování si již dokázala vybudovat zvučné jméno. Její typické oranžovo-bílé letouny můžete vidět na letištích po celé Evropě, kde se mají hrdě k světu a kde především čekají na své další zákazníky. A čím je vlastně společnost tolik výjimečná? Pravdou je, že vám neposkytne přepych ani extrémní luxus, ovšem na co se rozhodně můžete spolehnout je bezpečí, komfort a především neuvěřitelně laciné ceny letenek, což je pro většinu cestujících stěžejním faktem. Pakliže nechcete zbytečně vyhazovat tisíce korun za předražené letenky, rozhodně létání z Easyjet zařaďte na svůj seznam.

Létejte levně a pohodlně, autor: msmithuk22Létejte levně a pohodlně, autor: msmithuk22

Sledujte ceny letenek

Společnost Easyjet je proslavená svými neuvěřitelně lacinými letenkami, které se někdy pohybují až u směšných částek.Ovšem i tyto akce je třeba pravidelně sledovat a evidovat, neboť aerolinie své nabídky neustále mění a proto by se vám mohlo snadno přihodit, že výhodnou koupi promarníte. zařaďte internetové stránky Easyjet do svých záložek a rozhodně se jednou týdně podívejte, zda na nich nenajdete něco aktuálního a traktivního.

Například ceny srpnových letenek jsou opět velmi výhodné a natolik zajímavé, že se i v té největší sezoně, vyplatí navštívit jednu z krásných evropských destinací. Do italského Milána se nyní podíváte za neuvěřitelných 629 korun, z Prahy do Lyonu odcestujete za 889 korun, Amsterdam vás přivítá za 919 korun a majestátní Londýn můžete poznat již od 979 korun.

Do Londýna levně jedině s Easyjet, autor: TrodelDo Londýna levně jedině s Easyjet, autor: Trodel

Článek Akční srpen s EasyJet byl publikován 20. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...