Bulgaria Air - létejte bezpečně a komfortně

Tagy:  letecká společnost, bulgarian air, létání, cestování, letadla

Sponzorované odkazy:

Bulgaria Air - létejte bezpečně a komfortně

Letecká doprava obecně, je nejbezpečnějším a stejně tak i nejpohodlnějším způsobem transportu, jaký si jen dovedete představit, ovšem není létání, jako létání. Zatímco jedna společnost vás let co let nechá dlouhé hodiny čekat v odbavovací hale, následně vám nabídne nepohodlná sedadla a o nějakém letištním servisu ani nemůže být řeč, jiné aerolinie jsou naprostým opakem, díky kterému si vyslouží vaše uznání a opakované objednávky. S leteckými společnostmi je to zkrátka jako s osobními automobily. Do cíle vás doveze starší Felicie, stejně tak jako nová Octavie, ale ruku na srdce, se kterou byste se svezli raději?

Bulgaria Air patří, co do popularity, rozhodně k těm, co obsazují vrchní příčky, o čemž svědčí i velmi kladné recenze cestujících. Pravděpodobně nikomu není příjemné cestovat ve stísněných prostorách a s letadly, která příliš neoplývají známkami bezpečnosti. Pakliže je vaší prioritou pohodlný a bezproblémový let, vydejte se vzhůru do oblak s leteckou společností Bulgaria Air, jejíž služby vás jistě nezklamou.

Létejte s pocitem bezpečí, autor: albspotterLétejte s pocitem bezpečí, autor: albspotter

O společnosti

Letecká společnost Bulgaria Air patří k těm novějším, neboť vznikla poměrně nedávno, roku 2002, konkrétně 4. prosince. Jejím prvním letem byla cesta na trase Sofia-Londýn-Paříž, která byla velmi úspěšná. Cestu absolvovalo na 60 pasažérů, přičemž nebyla zaznamenána jediná stížnost. Na základě pozitivního ohlasu aerolinie podnikla další obdobné lety, které ji pouze utvrdily v její schopnosti. BulgariaAir je pokračovatelem předešlé aerolinie Balkan Bulgarian Airlines, která zkrachovala. Nynější firma však stále používá označení národního dopravce. Majoritním vlastníkem Bulgaria Air je pak méně známá, avšak stejně tak kvalitní společnost Hemus Air. Svou základnu má aerolinka zcela přirozeně v bulharské Sofii a ve Varně.

Společnost Bulgaria Air létá do spousty atraktivních destinací, ke kterým patří například SRN, Francie, Velká Británie, Spojené arabské emiráty, Severní Irsko, Maďarsko, samozřejmě i Česká republika, Nizozemsko, Belgie, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Španělsko, Švédsko či Izrael a Rusko.

Článek Bulgaria Air - létejte bezpečně a komfortně byl publikován 10. června 2013 v 21.30 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...