Tipy jak na rezervaci letenek

Tagy:  rezervace letenek, létání, aerolinie, letecké společnosti, koupě letenek

Sponzorované odkazy:

Tipy jak na rezervaci letenek

Také jste si oblíbili cestování všeho druhu a jediným nešvarem, který vám v tomto koníčku brání, jsou předražené letenky a nebo příliš složitá cesta k jejich zakoupení? V dnešní době se ceny letů, především do populárních oblastí, pohybují za neuvěřitelně nízké ceny, ovšem spousta lidí se v jejich hledání a následné rezervaci prostě a jednoduše neorientuje, čímž se připravuje o spousty peněz. Naučte se triviálně vyhledávat a ještě jednodušeji letenky pořizovat. Inspirujte se jednoduchými tipy, jak na rezervaci letenek a konečně létejte tak, jak si roky přejete – levně, rychle a bez sebemenších problémů.

Návštěva letiště či pobočky

Klasikou v pořizování letenek je samozřejmě osobní návštěva letiště či pobočky letecké společnosti. Spousta lidí, i v dnešní době internetu, upřednostňuje přímou komunikaci. Dojdou tedy do své oblíbené aerolinie a pořídí si ty letenky, které jsou aktuálně k mání. Pravdou sice je, že tickety obdržíte okamžitě a fyzicky, bohužel právě tato cesta patří k těm absolutně nejnevýhodnějším. Vzhledem k tomu, že nemáte možnost porovnání ceny letenek s jinými společnostmi, neboť koupíte to, co je momentálně na trhu, pravděpodobně se připravujete o tisíce korun, protože tento druh letenek rozhodně nebude akční ani last minute.

Rezervace letenek je tak snadná, autor: Terry WhaRezervace letenek je tak snadná, autor: Terry Wha

Rezervace online

Tím jednoznačně nejlepším způsobem rezervace letenek, je samozřejmě všemocný internet. Jak se ale ke zmiňované rezervaci dostat a jak vůbec najít ty úplně nejvýhodnější lety? Do vyhledávače vždy zadávejte výrazy jako ,,akční", ,,last minute", ,,last moment", ,,nejlevnější" a podobně. Následně si dejte trochu práce s důkladným prohledáváním jednotlivých stránek, jelikož ne všechny výhodné letenky jsou ihned viditelné. Pravděpodobně nejlacinější nabídku vám poskytnou nízkonákladové společnosti jako EasyJet, Smart wings, Wizzair nebo Sky Scanner. Jakmile na ideální letenky narazíte, proveďte online rezervaci, ke které budete jednoduše vyzvání. Zde zadejte údaje jako počet cestujících, datum, váš věk a podobně. Nezapomeňte rovněž na email, na který vám následně přijde potvrzovácí pošta a poté i samotné letenky, jež je třeba před odletem vytisknout.

Článek Tipy jak na rezervaci letenek byl publikován 15. května 2013 v 21.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...