Levné letenky po Evropě - jak na ně?

Tagy:  akční letenky, levné letenky, evropa, společnost, létání, cestování

Sponzorované odkazy:

Levné letenky po Evropě - jak na ně?

Cestování po všech koutech Evropy se stalo velmi populární a díky akčním letenkám, které v posledních letech opravdu skórují, i podstatně dostupnější. V oblibě už nejsou jen klasické metropole Paříž, Řím či Londýn, lidé čím dál častěji vyhledávají také krásy Skandinávského poloostrova, východní Rusko, rakouské i italské Alpy a především v letních měsících pak oblast Středomoří, včetně atraktivních ostrovů jako je Kréta, Kypr nebo třeba malebná Elba. Zkrátka a dobře, Evropa má svým návštěvníkům opravdu co nabídnou a vzhledem k opravdu nízkým cenám letenek záleží pouze na vás, kdy se vydáte na cestu.

Jak letenky hledat?

Nejjednodušší cestou, jak letenky najít je v dnešní době moderních vymožeností samozřejmě všemocný internet. Do vyhledavače Google či na seznam.cz zadejte požadovaná klíčová slova a pouze vyčkejte na nabídku. Řiďte se však jedním nepsaným pravidlem a vyhněte se klasické laické chybě. Místo cílové stanice, kam hodláte odletět raději zadejte slovní spojení jako ,,akční letenky“, ,,nejlevnější letenky“, ,,last minute“ a podobně.

Poznejte Evropu za pár korun, autor: stephenjodaPoznejte Evropu za pár korun, autor: stephenjoda

Kde najdu nejlevnější letenky?

Co se Evropy a cestování týče, máte poměrně štěstí, neboť právě evropské aerolinie se pyšní vůbec nejakčnějšími letenkami na trhu. Na laciné letenky se zpravidla specializují nízkonákladové společnosti jako je EasyJet, Wizzair, Smartwings a pak také irská společnost Ryanair, která dokonce poskytovala letenky za legendární jednu korunu. S Wizzair ani s Ryanair neodletíte z letiště Václava Havla v Praze, ovšem pakliže vás letenka včetně všech poplatků a zpáteční cesty vyjde například na 900 korun, rozhodně se vyplatí investovat čas i nějakou tu korunu navíc a odletět například z Frankfurtu, Bratislavy či z Vídně.

Jak letenky objednat?

Pokud se nechcete dlouhé hodiny probírat stránkami internetu a nebo nepatříte k těm, co by se v nabídkách vyznali, zamiřte rovnou na stránky těchto jmenovaných společností, kde si určitě přijdete na své. Hned na úvod vás jistě osloví aktuální nabídky akčních letů, které se pohybují i okolo pár stovek korun, což je rozhodně velice zajímavé. V případě, že si ale nevyberete, do okénka pro rezervace zadejte požadované údaje a čekejte, které lety vám budou nabídnuty. Následně porovnejte ceny s konkurencí a poté už jen odešlete tu rezervaci, která vám bude připadat nejvýhodnější. Následně vám na email přijdou potvrzovací údaje a pak už vám nic nebrání v balení a následném výletu za kulturou či mořem.

Cestujte za ty nejnižší ceny, autor: Paolo MargariCestujte za ty nejnižší ceny, autor: Paolo Margari

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Levné letenky po Evropě - jak na ně? byl publikován 4. května 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...