Toužíte po dovolené bez chybičky? Začněte plánovat již nyní!

Tagy:  dovolená, dovolená u moře, bulharsko, řecko, turecko

Toužíte po dovolené bez chybičky? Začněte plánovat již nyní!

Možná si říkáte, že na plánování letní dovolené je spousta času a při pohledu z okna na zasněženou krajinu se tento krok může zdát trochu absurdní. Koncem února se samozřejmě nabízí spíše zájezd do Alp nebo alespoň krátký výlet do Krkonoš, ale čas plyne jako voda a než se nadějete, děti vám budou radostně mávat před obličejem vysvědčením a vám tak nezbude, než je vzít na slíbenou dovolenou k moři. A pak teprve začne ten pravý stres. Náhle si uvědomíte, že jste si nestihli našetřit tolik peněz, v práci nedostanete dovolenou v termínu, který jste si vybrali a také vám dojde fakt, že nejste jediná rodina, co si chce takto užít červenec. Nakonec se tedy smíříte s uspokojivou variantou, jež vás zcela určitě vyjde na nemalou částku. A přitom k dokonalé dovolené za pár korun stačí tak málo aneb otevřete katalogy a internetové servery již dnes!

Při výběru dovolené se můžete snadno unáhlit, autor: JFXiePři výběru dovolené se můžete snadno unáhlit, autor: JFXie

Čím dříve, tím levněji

Také jste zažili situaci, kdy jste na poslední chvíli sháněli letenky do požadované destinace v šibeničním čase a nezbylo vám, než zaplatit omračující sumu, abyste vůbec odcestovali? Ne vždy lze počítat s výhodnými last minute lety a řešení všeho na poslední chvíli si zkrátka mnohdy vyžádá krutou daň. Pokud se výběrem zájezdu začnete zabývat již nyní, je velká pravděpodobnost, že narazíte na výhodné a cenově dostupné letenky i ceny hotelů nebo apartmánů. Rodinná dovolená v Řecku se tak stane nezapomenutelným zážitkem, aniž byste zruinovali bankovní konto.

Užijte si dovolenou v Řecku za pár korun, autor: archer10 DennisUžijte si dovolenou v Řecku za pár korun, autor: archer10 Dennis

Vybírejte výhodné destinace

I při výběru zdánlivě laciné dovolené, se lze snadno unáhlit. Mnete si ruce nad vaším výhodným nákupem, ale pravděpodobně jste nedomysleli, co všechno budete platit na místě. Některé oblasti jsou proslulé svými vysokými cenami a pokud v nabídce výhodného zájezdu není all inclusive servis, můžete se vyšplhat na pořádnou sumu. Vybírejte proto chytře a ekonomicky. Například dovolená v Bulharsku je zárukou krásného počasí, písečných pláží, ale především levných nákupů a cen obecně. Téměř ve všech restauracích se najíte levněji, než v naší zemi a v supermarketu pořídíte klasické zboží taktéž pod cenou. V Bulharsku si tak budete žít nad poměry a počítání každé koruny se vás vůbec nebude týkat. Dovolená v Turecku vám zase poskytne překrásné moře, dlouhé tropické dny a legendární trhy, na kterých seženete snad veškeré oblečení, o kterém sníte, doslova za hubičku. Sem se proto vyplatí vyrazit s prakticky prázdnými kufry a domů si přivést zbrusu nové kousky, které u nás nenajdete.

Bulharské restaurace můžete díky nízkým cenám navštěvovat každý den, autor: PudpudukBulharské restaurace můžete díky nízkým cenám navštěvovat každý den, autor: Pudpuduk

Článek Toužíte po dovolené bez chybičky? Začněte plánovat již nyní! byl publikován 26. února 2013 v 18.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...