Letenky Praha New York

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, new york, amerika, usa

Sponzorované odkazy:

Letenky Praha New York

Lety na západ se stávají stále populárnější a častější, což nenídíky extra výhodným letenkám nijak zvláštní. Doby, kdy se do USA mohl podívat jen ten nejmovitější, zatímco všichni ostatní jezdili do Chorvatska, jsou doufejme nenávratně pryč. Dnes se do Spojených států Amerických a do jiných, vzdálenějších koutů naší země, můžete podívat za úchvatné ceny, kterým lze jen těžko uvěřit a pakliže se rozhodnete odcestovat nyní, čili mimo sezónu, ušetříte spousty peněz, které si následně užijete ve zvolené destinaci. Rozjeďte se vstříc dobrodružství v jednom z největších a nejlákavějších měst světa, kterým je samozřejmě velkolepí New York.

Do New Yorku nyní může každý, autor: mike g.k.Do New Yorku nyní může každý, autor: mike g.k.

Světový New York

New York je úžasným místem, který touží navštívit a důkladněji prozkoumat snad každý z nás a důvod je velmi prostý. Tato nepříliš metropole s nepříliš dlouhou historií je natolik odlišná od ostatních měst, že je zkrátka velmi atraktivní. Stačí vám vidět pár sekund z ptačí perspektivy a okamžitě víte, že je řeč právě o majestátním New Yorku. Nikde neuvidíte takové množství mrakodrapů, jako právě zde. Ale budovy šplhající vysoko do nebes nejsou zdaleka to jediné, co je zde tolik atraktivní. Jakmile se v městě octnete, bude vám trvat několik hodin, možná i dní, než se sžijete s místním ruchem. Doprava v New Yorku jezdí prakticky nepřetržitě a v brzkých ranních hodinách, kdy menší města tvrdě spí, se s klidem dopravíte z jednoho konce na druhý a to i za pomocí taxi služby, ta je samozřejmostí. Dalším pozitivem jsou určitě místní restaurace, fast foody a kluby. Přepadl vás v 1 hodinu ráno hlad či nepopsatelná chuť na pravý americký hamburger? Pak není problém vyjít na ulici a na prvním rohu si jej dopřát. Hlavní město Praha vám oproti New Yorku bude najednou připadat zpátečnická a opravdu velmi malá. Metropole překypuje také spoustou kulturního vyžití v podobě divadla na Broadway nebo třeba návštěvy Empire State building. Možná vám New York nepřiroste k srdci tolik, jako třeba romantická Paříž, ale rozhodně si můžete být jisti, že se za celý svůj pobyt nesetkáte s nudou.

Letenky z Prahy

Možná jste se při své poslední cestě do New Yorku stresovali s tím, abyste byli včas na letišti v Mnichově či ve Vídni, nyní vám společnost ČSA nebo Ryanair vše podstatně ulehčí. Z pražského letiště se do New Yorku dopravíte za krásných 11298 korun a to včetně zpátečního letu a veškerých poplatků.

Pochutnejte si na místní kuchyni, autor: camikePochutnejte si na místní kuchyni, autor: camike

Nejlevnější letenky do USA nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky Praha New York byl publikován 4. prosince 2012 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...