Letenky na Mauricius za pár korun

Tagy:  létání, dovolená, mauricius, oceán, ostrov, exotika, pláže, moře, jídlo

Sponzorované odkazy:

Letenky na Mauricius za pár korun

I když je název Mauricius již poměrně rozšířený a známý, přesto se najdou jedinci, kteří při jeho vyslovení stále tápou, kde se oblast asi nachází a zda se jedná o stát, město či poloostrov. Pakliže také patříte k těm nezasvěceným, Mauricius je malý ostrov nacházející se v Indickém oceánu, který svou malebnou krajinou, úchvatnou čistotou a zkrátka celou svou krásou láká stále nové a nové návštěvníky, kteří se do místa ihned zamilují. Ač je ostrov opravdu malých rozměrů, jasně nám dokazuje, že má co nabídnout…

Mauricius je rájem na zemi, autor: ora10339Mauricius je rájem na zemi, autor: ora10339

Proč na Mauricius?

První kladnou odpovědí, proč se vydat zrovna na Mauricius je fakt, že v listopadu vás v Chorvatsku, ani nikde jinde v Evropě teplé moře a vyhřáté pláže nepřivítají. Ostrůvek leží na jihu zeměkoule, kde i v tuto roční dobu panují vysoké teploty a sluníčko svítí jasně, než kdekoliv jinde. Stačí tedy nasednou na letadlo a nechat se dopravit až na místo. Dalším důvodem je například fakt, že dle statistik je Mauricius místo s velice nízkou kriminalitou, budete se zde proto i s dětmi cítit velmi bezpečně, tím pádem pohodlně a uvolněně. Co je zde samozřejmostí jsou nekonečné pláže s jemným bělostným pískem a do tyrkysova zbarvené laguny moře. Tyto dary přírody vám vezmou dech a až svým přátelům ukážete fotografie z dovolenou, budou vás nejspíš podezřívat z krádeže pohledů. Také milovníci potápění a podmořského života si zde přijdou na své. Zdejší vodní svět je natolik rozmanitý, že si budete připadat jako zavření v luxusním akvariu. Stejně tak bohatá je samozřejmě i venkovní krajina, která nejednoho návštěvníka uchvátí svými exotickými plody a rostlinami, na které u nás nenarazíte ani v květinářství. Žijí zde také tvorové ohrožených druhů, které mimo jiné lze spatřit v přírodní rezervaci, kam vás ochotní občané rádi zavedou. Abyste nenabyli dojmu, že se zde budete jen stále na něco dívat, Mauricius poskytuje i nesčetně možností ke sportovním aktivitám. Pakliže se ubytujete v luxusním hotelu, čeká na vás golf, surfování, potápění, tenis, volejbal a spoustu dalšího. Budete-li na ostrově na vlastní pěst, příroda je vám plně k dispozici a vodní hladina jakbysmet. Na své si rozhodně přijdou i milovníci jídla, Mauricius nabízí spousty lahůdek z místní kuchyně, na které jen tak nezapomenete.

Letenky

Na malebný Mauricius se můžete vydat se společností ČSA již za 16 331 korun, což je opravdu výborná akční nabídka.

Na ostrově si pochutnáte, autor: Port LudrowNa ostrově si pochutnáte, autor: Port Ludrow

Nejlevnější letenky na Mauricius nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky na Mauricius za pár korun byl publikován 12. listopadu 2012 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...