Letenky do Moskvy za ty nejnižší ceny!

Tagy:  Moskva, rusko, země, cestování, památky, kultura, architektura

Sponzorované odkazy:

Letenky do Moskvy za ty nejnižší ceny!

Rusko je zemí mnoha protikladů, se kterými se řada turistů neztotožňuje. Patříte-li však k nadšeným objevovatelům nových zážitků, největší země světa je tím pravým lákadlem pro vás. Rusko je zvláštní už tím, že leží jako jediný stát na dvou kontinentech zároveň. Větší část zaujímá Asie, která je tak logicky i více zalidněna. Rusko je na jedné straně zemí chudoby, stále mrznoucích oblastí a pustých plání, na straně druhé zaujímá vysoké postavení v rozvoji a to převážně díky hlavnímu městu. Moskva je natolik kontroverzní a zajímavé město, že se dennodenně stává terčem nejrůznějších diskuzí. Přestaňte číst všemožné cestopisy a raději si o zdejší metropoli udělejte obrázek sami. Levné letní letenky vám to poměrně snadno umožní.

Místo, které při návštěvě Moskvy nesmíte vynechat je Kreml a Rudé náměstí, které nemůžete minout, natož pak přehlédnout. Náměstí se rozprostírá na ploše až sedmdesát metrů čtverečních, což je opravdu pořádný plac. Proto se zde také koná řada demonstrací, koncertů nebo veřejných proslovů politiků a známých, ruských osobností. Na okraji náměstí stojí unikátní a chrám Vasilla Blaženého, známí svou typickou ruskou architekturou, jež se vyznačuje výraznými barvami a zdobenými kopulemi. K dokonalému prozkoumání Kremlu, sídlu ruských vládců by vám sotva stačil jeden den, proto pokud máte dostatek času, neváhejte se sem vrátit.

Moskva je městem mnoha protikladů, autor: vitasmalMoskva je městem mnoha protikladů, autor: vitasmal

Za zmínku rozhodně stojí také moskevské galerie a muzea, kterých je zde dostatek. Spousta artefaktů připomíná vládu Lenina či Stalina, která je i po takové době v Moskvě stále cítit. Puškinova galerie nese právem jméno slavného umělce a slouží jako umělecká galerie, svou rozlohou je největší v zemi.

Když už v zemi budete, byl by hřích neochutnat místní vyhlášenou kuchyni a kde jinde byste si ji dosyta užili, než právě v tradiční restauraci, kde se setkáte s kapelou a dokonce ruskými tanečníky. Ochutnejte slavný boršč a klobásky, jež mají ten správný říz.

Letenky

Moskva je poměrně oblíbeným cílem turistů, toužících poznat něco nového a neotřelého. Letošní léto se se společností ČSA do ruské Moskvy podíváte za příjemných 4 675 korun a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

zavítejte do proslulé Moskvy, autor: vitasmalzavítejte do proslulé Moskvy, autor: vitasmal

Nejlevnější letenky do Moskvy nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do Moskvy za ty nejnižší ceny! byl publikován 26. července 2012 v 23.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...