Nízkonákladové letenky – snadná cesta k vašim snům

Tagy:  Nízkonákladové, společnost, aerolinie, letedlo, wizzair, easyjet

Sponzorované odkazy:

Nízkonákladové letenky – snadná cesta k vašim snům

V dřívějších dobách se letadlem přepravovala jen movitější menšina a létání samo o sobě se považovalo za celoroční zážitek při cestě na Jadran. Dnes se myšlení lidí i technické vymoženosti posunuly radikálně kupředu a aeroplány zastupují funkci dopravních prostředků jako jsou třeba vlaky a nebo autobusy. Zkrátka, přepraví vás pohodlně do požadované stanice a dokonce za příjemné ceny. Rok co rok se ceny letenek snižují, neboť je využívá stále více pasažérů a letecké společnosti konečně pochopily, že několika tisícové ceny tras, které jsou ,,za humny“ se prostě nevyplatí. Abyste za cestu vzduchem neutratili své veškeré úspory, přicházejí na pomoc aerolinie s nízkonákladovou dopravou.

Podívat se do vysněné destinace za téměř směšné ceny? Toto není aprílový fórek, ale čistočistý fakt. Nízkonákladové linky se specializují na prodej těch nejlevnějších letenek na trhu, které vám poskytnou téměř stejné služby jako letenky obyčejné.

Nízkonákladové společnosti se od jiných prakticky neliší, autor: wizzairNízkonákladové společnosti se od jiných prakticky neliší, autor: wizzair

Koupě letenek

Většina nízkonákladových letenek se pořizuje přes internet, telefon či e-shop. Při zakoupení tohoto druhu ticketu neobdržíte lístek, ale pouze kód, který spolu s pasem či občanským průkazem předložíte na letišti u přepážky. Neexistuje jednodušší způsob jak obdržet letenku, než její objednání na webových stránkách.

Let s nízkonákladovou společností

Samotný transport je prakticky neodlišitelný, nezáleží na tom, jestli jste si pořídili letenku běžnou či nízkonákladovou. Jediné odlišnosti vypozorujete ve službách, s nízkonákladovou letenkou nemáte nárok na podávání jídla během letu, avšak jakýkoliv pokrm si můžete bez obav zakoupit. Letenka se také nevztahuje na ostatní příplatky jako náhradní zavazadlo, změnu letu či pasažéra, za všechny předem neplánované akce musíte tedy zaplatit.

Společnost Easyjet nabízí nejlevnější letenky na trhu, autor: EasyjetSpolečnost Easyjet nabízí nejlevnější letenky na trhu, autor: Easyjet

Nízkonákladové společnosti

Ruzyňské letiště díky svému bystrému nápadu snížit taxy přilákalo nespočet leteckých společností, které přivážejí stále nová kvanta turistů. Mezi nejznámější nízkonákladové aerolinie patří například Easyjet, jejíž letenky lze rezervovat přímo na stránkách společnosti. Pokud si zakoupíte lístky od této firmy, využijte při odbavení speciálního salónku Easyjet, který vám ušetří drahocenný čas. Wizzair je další velice důležitou linkou v oblasti nízkonákladových letů. Tato Maďarská letecká společnost byla založená v roce 2003 a v současné době je významným středoevropským dopravcem. Své základny má takřka po celé Evropě, včetně Prahy. Nejběžnějším letadlem Wizzair je model Airbus se 180 letadly, jenž zajišťuje potřebný komfort a bezpečí.

Článek Nízkonákladové letenky – snadná cesta k vašim snům byl publikován 24. listopadu 2011 v 21.45 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...