Letenky do Thajska – jak a za kolik?

Tagy:  Thajsko, Asie, Bangkok, dovolená, Condor

Sponzorované odkazy:

Letenky do Thajska – jak a za kolik?

Thajsko je jednou z turisty nejvyhledávanějších asijských zemí. Není divu, kultura, památky i krásné pláže, to všechno zde najdeme. Stačí jen přeletět půl světa.

Letenky do Thajska

Thajsko samo o sobě je velmi zajímavou destinací díky nízkým cenám. Ubytování, stravování, výlety i nákupy jsou na naše poměry skutečně laciné. Jediné, co nám v cestě do Thajska může bránit, je cesta. Letenka je pochopitelně tou nejdražší záležitostí. Naštěstí se situace vyvíjí a dostupnost letenek se zvyšuje. Díky tomu už ani není třeba spoléhat se na organizované zájezdy cestovních kanceláří, stačí si koupit letenky a vyrazit.

Thajská letiště

Na území Thajska je k dispozici velké množství letišť. Zdaleka ne všechna jsou však mezinárodní. Mezinárodní linky míří především do Bangkoku na letiště Don Mueang International Airport, dále třeba na letiště Suvarnabhumi Airport, Mae Fah Luang-Chiang Rai International Airport či Phuket International Airport. Řada z nich je samozřejmě rozmístěna po thajských ostrovech. Umožňují tak snadné cestování do turisty vyhledávaných destinací.

Přímé lety do Thajska

Pravidelné linky do Thajska nabízí společnost Condor. Létá na Phuket, ovšem s jedním nebo dvěma mezipřistáními. Nabízí dvě až tři linky denně, létá však pouze dva dny v týdnu.

Právě neexistence přímých letů bez mezipřistání je kritizována, už několikrát bylo přislíbeno využívání letadel schopných letět celou vzdálenost bez přestávky. Je tedy dobré se informovat, především při kupování zájezdu přes cestovní kancelář, která zajišťuje charterový let.

Lety s přestupem

Pokud chceme letět jinam než na Phuket, určitě nás přestup nemine. Je však na nás, které letiště k přestupu zvolíme. Lze ho bez problému uskutečnit na některém z evropských, dobře známých letišť. Díky tomu můžeme také výrazně ušetřit. Nabídka letenek z evropských metropolí je totiž výrazně vyšší než nabídka letů z Prahy. Lze tedy očekávat souboj aerolinek o klienty.

Ceny letenek

Cena letenek se velmi liší v závislosti na tom, odkud letíme. Za zpáteční letenku z Prahy zaplatíme zhruba 33 tisíc korun. Pokud však budeme odlétat třeba z Londýna, letenka může přijít třeba jen na 600 liber. Rozdíl je tedy více než zajímavý.

Cestování po Thajsku

K cestování po Thajsku můžeme využít tamních nízkonákladových leteckých společností. Nabídka je široká a ceny jistě zaujmou.

Nejlevnější letenky do Thajska nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do Thajska – jak a za kolik? byl publikován 13. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...