RUDOLF REISEN nabízí zájezdy německých CK již i s odletem z Prahy

Tagy:  letenky, zájezdy, cestování, CK

RUDOLF REISEN nabízí zájezdy německých CK již i s odletem z Prahy

Vybíráte dovolenou a zdá se vám nabídka českých cestovních kanceláří omezená? Nebo příliš drahá? Stačí se ale přece podívat třeba k nejbližším sousedům. Trend posledních let jasně ukazuje, že se vyplatí odletět za exotikou se zahraniční cestovkou. Významný domácí touroperátor RUDOLF REISEN nabízí nepřeberné množství zájezdů právě z německého trhu. »Ušije« vám dovolenou takříkajíc na míru a můžete počítat s tím, že mnohem levněji a na vyšší úrovni než byste pořídili u české cestovní kanceláře.

Proč? Je to logické, důvody jsou srozumitelné. Německé cestovní kanceláře objednávají a odebírají daleko vyšší počet lůžek v hotelích, vyšší počet letenek. Není výjimkou, když pro své klienty rezervují celé sítě hotelů a kompletně obsazují letadla. Do exotických destinací totiž posílají nesrovnatelně větší počet rekreantů, než CK z menších zemí jako je třeba Česká republika. Za to mohou pochopitelně žádat mnohem příznivější ceny a samozřejmě nejvyšší standard služeb; na což si Němci potrpí. Je už letitou zavedenou praxí, že vůči německým turistům jsou poskytovatelé služeb mnohem vstřícnější a ochotnější a nabízejí skutečně lepší servis.

Za menší náklady tak získáte kvalitnější služby. Pouze jedinou nevýhodou se leckomu může zdát odlet z letiště ve Frankfurtu, Mnichově či Berlíně, odkud pochopitelně německé kanceláře vypravují své zájezdy. Ne každému se totiž chce před vytouženou dovolenou trávit ještě čas v autě na vzdálené letiště, byť jde o cestování vcelku pohodlné a rychlé (do Mnichova či Berlína dojedete vozem za necelé čtyři hodiny). Neuspokojí ho ani vidina ušetřených několik tisíc oproti české nabídce. Pro tyto nejnáročnější klienty je tu ovšem příznivá zpráva. S německou cestovní kanceláří totiž mohou odletět i z Prahy!

Natolik variabilní může být nabídka Rudolf Reisen. „Ano, létat lze už i z Prahy. Jsme schopni najít klientovi takový zájezd a pochopitelně za cenu stále mnohem příznivější než u českých nabídek,“ říká Pavlína Všetečková, manažerka pražské kanceláře RUDOLF REISEN. Z Prahy už létá společnost Fly Emirates, není problém sladit termíny, sestavit zájezd na přání. Odpadá tak starost s parkováním na německém letišti, či problém s dopravou busem, vlakem.

Teď už jen stačí zkontaktovat touroperátora na jeho zelené lince 800 100 567a přednést své představy: kdy a na jak dlouho, kam a za kolik a nebo navštívit web www.rudolfreisen.cz.

Článek RUDOLF REISEN nabízí zájezdy německých CK již i s odletem z Prahy byl publikován 9. března 2011 v 20.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...