Letenky od Student Agency snadno a rychle

Tagy:  Student Agency, SA, letenky, levné letenky, vyhledávače letenek, letenky USA

Sponzorované odkazy:

Letenky od Student Agency snadno a rychle

Student Agency, ryze česká společnost sklízející úspěchy v autobusové dopravě, prodeji zájezdů, studijních a pracovních pobytů, ale také významný český prodejce letenek. Taková je Student Agency. Navíc se může pochlubit několika oceněními, které ji přisuzují například titul nejlepší IATA agentury, rovněž patří mezi nejobdivovanější české firmy.

Nabídka letenek od Student Agency

Student Agency má dlouhou tradici na českém trhu s letenkami. Díky tomu spolupracuje s širokým okruhem leteckých společností. Nabídnout tak může celou řadu výhod a zajímavých cenových akcí.

Letecké společnosti spolupracují se Student Agency

Leteckých společností, které se Student Agency spolupracují, je opravdu pěkná řádka. Nalezneme mezi nimi jak klasické aerolinky, tak i nízkonákladové letecké společnosti s jejich specifickými službami. Společnosti přinášejí letenky do celého světa, nabídka tedy není omezena pouze na Evropu či nejoblíbenější destinace.

Letenky do zámoří

Student Agency přináší nejzajímavější letenky asi cestovatelům chystajícím se do zámoří. Letenky do Belgie či Itálie za několik málo stokorun tu asi nenajdeme, zato nás potěší nabídka laciných letenek do Spojených Států či do spousty asijských destinací.

Odlety z blízkých zahraničních letišť

Prostřednictvím Student Agency máme možnost snadno si zakoupit také letenky na lety z některých německých a rakouských letišť. Vídeň či Mnichov tak často láká i české cestovatele.

Charterové lety

Student Agency má mimo linkových letů v nabídce i lety charterové, a to jak s odletem z České republiky tak z Německa. Cestující se tak dostane pohodlně do požadované, obvykle turistické destinace. Jsou tak výborně dostupná i taková letiště, kam se jinak běžnými linkovými lety nedostaneme.

Studentské letenky

Student Agency nabízí vybrané letenky za akční ceny. Jedná se o letenky do různých destinací, a to v Severní Americe, Asii i Africe. Mimo výhodné ceny se tyto letenky vyznačují zajímavějšími podmínkami. Lze například bez problému měnit datum odletu.

Letenky pro skupiny a firmy

Zajímavé akce se nabízejí i skupinám a firmám. Lze totiž získat individuální nabídku s ještě výhodnějšími podmínkami.

Doplňkové služby

Samozřejmostí je široká nabídka služeb, které zajišťují ještě pohodlnější pobyt v zahraničí. Jsou jimi například pojištění, zajištění ubytování, víz či pronájem karavanů.

Článek Letenky od Student Agency snadno a rychle byl publikován 30. června 2011 v 22.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...