Červencové letenky od Student agency

Tagy:  letenky student agency, student agency, levné letenky, dovolená, letní dovolená, léto, zájezd, pobyt

Sponzorované odkazy:

Červencové letenky od Student agency

Chcete cestovat levně, do všech známých evropských metropolí a vždy mít jistotu komfortu a spolehlivosti? Pak se obraťte na společnosti Student agency, která rozhodně není určena pouze studentům.

Firma Student Agency na našem trhu působí již pěkných pár let a stále si na svou stranu získává větší zástupy lidí, a to všech věkových skupin. Autobusy, vlaky letadla – těmito prostředky můžete se Student agency bezpečně cestovat po celý rok a co je zajímavé, za bezkonkurenční ceny. V letních měsících společnost přichází s řadou exkluzivních laciných letenek, tak neváhejte a odcestujte do zahraničí, již dnes.

Praha – Ženeva a zpět

Ženeva je městem luxusu, které by alespoň jednou za život, měl navštívit snad každý. Už jenom proto, že se kulturně obohatíte a poznáte, jaké to je, žít v dobře prosperujícím městě, jako je Švýcarsko. Delší dobu vás Ženeva láká, ale letenky vám pokaždé přišly příliš nákladné? Pak se vydejte na cesty se Student agency právě v červenci, kdy vás cesta tam a zpět, vyjde na senzačních 2132 korun.

Autor: paoloderegioAutor: paoloderegio

Praha – Marseille a zpět

Dalším překrásným místečkem, které ročně láká desítky tisíc turistů, je malebná Marseille, která se do historie zapsala svou překrásnou hymnou a také dech beroucími památkami a romantickou architekturou. Návštěva Marseille je ideální jako zamilovaný víkend ve dvou nebo dovolená s partou kamarádek. Vzhledem k faktu, že se město nachází u moře, nezapomeňte si přibalit také plavky. Letenky do Marseille zakoupíte za super cenu – 2935 korun.

Praha – Bangkok a zpět

Thajsko, to je země mnoha půvabů, kterým lze jen těžko odolat. Jakmile jednou spatříte horizont smaragdově zbarveného moře, bělostný písek na plážích a ochutnáte pravé kari, už se nikdy nebude chtít podívat jinam, natož se vrátit domu. Sen o dovolené v Thajsku, která je obvykle velmi nákladná, se vám v červenci může splnit právě díky akční nabídce od Student agency, která slibuje letenky za 13 150 korun, a to i se zpáteční cestou.

Praha – Barcelona a zpět

Španělsko je ideální destinací pro strávení letní dovolené. Pokud nechcete pobývat někde na opuštěném ostrově, ale rádi byste si také užili trochu té kultury, dobrého jídla a večerního života, vydejte se do Barcelony. Secesní architekturou protkané město leží u moře, čili o opalování rozhodně nebude nouze. A až se rozhodnete večer vyrazit mezi Španěly, budete mít opravdu problém, si ze zdejších prvotřídních podniků, vybrat ten nejlepší. Co říkáte například na letenky do Barcelony a zpět za 3867 korun?

Autor: sanguedolcesAutor: sanguedolces

Článek Červencové letenky od Student agency byl publikován 17. července 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...