Akční letenky od Student agency

Tagy:  létání, student agency, levné letenky, dovolená, pobyt, zájezd

Sponzorované odkazy:

Akční letenky od Student agency

Společnost Student agency není ve světě letecké dopravy žádným nováčkem a každý, kdo čas od času cestu, o jejích službách již jistě slyšel. Student agency se specializuje nejenom na letenky, ale také na autobusovou dopravu, která nemá konkurenci. Do zahraničí se tak můžete každou chvíli vypravit doslova za pár korun. Milujete cestování, ale nechcete zbytečně vyhazovat peníze za transport? Pak se zaměřte na Student agency a aktuální akční letenky.

Na internetu často narazíte na spousty výhodných letenek, nicméně když se na nabídku pozorně zaměříte, pak zjistíte, že se jedná o jednosměrné lety a celková cesta vás pak beztak vyjde velmi draho. Student agency nyní přichází s akčními letenkami ,,tam a zpět", které se opravdu vyplatí.

Praha – Basilej a zpět

Basilej je překrásným městem. které oplývá dech beroucí kulturou, historickými památkami a také moderním centrem se spoustou restaurací, klubů, barů a v neposlední řadě také nákupních center, kde si můžete nakoupit suvenýry a také luxusní zboží, které je pro Švýcarsko typické. Chcete-li se vypravit na levný eurovíkend, tyto letenky jsou jasnou volbou, neboť se z Prahy do Basileje a zpět podíváte za senzačních 1 585 korun.

Autor: AvatarAutor: Avatar

Praha – Ženeva a zpět

Jestli lze nějaké evropské město považovat za centrum rozvoje, modernizace a především neuvěřitelného luxusu, pak je to rozhodně překrásná Ženeva. V listopadových dnech zažijete již první Vánoční trhy a ve večerních hodinách vás strhne dokonalá atmosféra vonícího svařeného vína, skořice a pečených dobrot. Z pražského letiště Václava Havla se do Ženevy a zpět podíváte za super cenu 1 935 korun.

Praha – Dubaj a zpět

Pakliže vás láká exotika a ještě jste se letos nestihli podívat k moři a užít si krásné počasí, nastal ideální čas na luxusní dovolenou v Dubaji, kterou si díky opravdu laciným letenkám od společnosti Student agency můžete dovolit. Dubaj je městem plným luxusních hotelových komplexů, přepychových butiků a také krásného moře. Toto všechno a mnoho dalšího můžete nyní spatřit již za 4 672 korun, a to včetně zpátečního letu. Tak na co ještě čekáte?

Článek Akční letenky od Student agency byl publikován 5. listopadu 2014 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...