Únorové letenky od Student Agency

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, eurovíkend, řím, barcelona, vídeň, student agency

Sponzorované odkazy:

Únorové letenky od Student Agency

O tom, že se se Student Agency opravdu vyplatí cestovat, rozhodně nemusíme nijak dlouze polemizovat. Společnost Student Agency neslouží pouze pro studenty, jak by se z názvu mohlo zdát, ale jejich služeb může využívat naprosto kdokoliv, včetně seniorů a dětí. Mezi populární služby Student Agency patří především levná autobusová doprava a také letenky, které v určitých akcích můžete koupit opravdu za pakatel. Chcete cestovat levně i v únoru? Pak se nechte inspirovat právě společností Student Agency a poznejte krásy zahraničních měst a turistických destinací.

Vídeň za 1 688 Kč

Málo kdo ví, jak veliké kouzlo v sobě ukrývá impozantní hlavní město naše rakouského souseda. Vídeň lze, beze sporu, zařadit k nejkrásnějším evropským městům, které splňuje všechny předpoklady pro metropoli. Najdete zde nespočet historických památek, kulturního vyžití kterým jsou jak divadla, tak kina, galerie a koncerty, ale také výborné restaurace, živé kluby a mnoho mnoho dalšího. Nechybějí také pravidelné trhy, na kterých seženete rakouské speciality z celé země, které v Čechách nepořídíte. Letenky do Vídně vás nyní od Student Agency vyjdou na senzačních 1 688, a to včetně zpáteční cesty a poplatků.

Autor: BgagAutor: Bgag

Barcelona za 2 805 Kč

Barcelonu by měl, alespoň jednou za život, navštívit naprosto každý nadšený turista. Druhé největší španělské město se pyšní nejenom tím, že leží u moře, čili zde můžete strávit pravou letní dovolenou, ale především se vyznačuje neobvyklou secesní architekturou, která dýchá doslova z každého koutu. V Barceloně se narodil a svůj život zde strávit jeden z nejslavnějších architektů a umělců světa, Gaudí. Ten zde vybudoval nádhernou Sagradu Familiu, dech beroucí park a také vily, které rozhodně stojí za podívanou. Pokud se do Barcelony chcete podívat v únoru, kdy je ve Španělsku velmi příjemné, takřka jarní počasí, cestujte se společností Student Agency, a to za skvělých 2 805 korun. Cena zahrnuje veškeré poplatky a také zpáteční let.

Řím za 3 095 Kč

Hlavní město Itálie áká čím dál více turistů, a to naprosto po celý rok. Zatímco v létě je v metropoli neuvěřitelné horko, které vám poznávání města může značně znepříjemnit, na jaře se v Římě pohybuje až příliš mnoho turistů. Kdy se tedy vydat za objevováním krás jednoho z nejúžasnějších měst Evropy? Ideálně v únoru nebo v březnu, kdy jednak nenarazíte na extrméní davy nadšených turistů, ale navíc pořídíte letenky od Student Agency za skvělé ceny. Včetně poplatků a zpátečního letu můžete majestátní Řím navštívit již za 3 095 Kč.

Autor: BetacommandBotAutor: BetacommandBot

Článek Únorové letenky od Student Agency byl publikován 15. února 2015 v 15.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...