ČSA (Czech Airlines) letenky do Evropy i do světa

Tagy:  ČSA, České aerolinie, klasické aerolinky, Praha, Ruzyně, USA, online odbavení, věrnostní program

Sponzorované odkazy:

ČSA (Czech Airlines) letenky do Evropy i do světa

České aerolinie sice nejsou nízkonákladovým dopravcem, zato se s nimi dostaneme do více než stovky destinací, a to hned na čtyřech kontinentech světa.

Aerolinky s tradicí

České aerolinie, zkratkou pouze ČSA, jsou národní společností, která létá už od roku 1923. Cestující si tedy může být jist, že o něj bude dobře postaráno díky bohatým zkušenostem.

S ČSA po České republice

Mezi svojí stovkou destinací mají České aerolinky také česká letiště. Konkrétně se jedná o letiště v Brně, v Ostravě, Karlových Varech a samozřejmě v Praze.

Bohatá nabídka letů po Evropě

Evropa je s pomocí ČSA velmi dobře dostupná. V řadě zemí nalezneme širokou nabídku zastoupených letišť, dostaneme se snadno ale i do zemí, jako je Litva či Lotyšsko.

Asijská třináctka

V Asii mají České aerolinky cíle hned ve 13 zemích. Mimo těch „běžných“ nám nabízí třeba Kazachstán či Jižní Koreu.

Do Egypta s ČSA

Z afrických letišť si ČSA vybrali jako cíl jednak řadu egyptských letišť, také třeba keňskou Mombasu.

S ČSA směr Amerika

S Českými aerolinkami se dostaneme i za oceán, a to jak do Severní, tak do Střední i Jižní Ameriky. Zejména ve Spojených státech je nabídka zastoupených letišť velmi široká.

Online nákup letenky

Nejsnadnější cestou k letence je nákup přes internet. Ve webovém formuláři stačí zadat požadované parametry letu a pak si vybrat z nabídky konkrétní let a provést rezervaci. V průběhu rezervace máme možnost vybrat si třeba nejlevnější let díky přehledné tabulce s cenami za jednotlivé lety.

Prvotřídní servis

České aerolinie jsou „klasickými“ aerolinkami, to znamená, že zákazníky neochuzují o servis. To pocítí jednak při nákupu letenek, také ale při samotném cestování. Samozřejmostí je občerstvení na palubě letadla, v některých letadlech mají cestující možnost sledovat filmy či dostat tisk nebo časopisy.

Samozřejmostí je možnost zajistit i další služby, jako je například ubytování či cestovní pojištění.

Autor: Deanster1983Autor: Deanster1983

Odbavení ve čtyřech variantách

České aerolinky zavedly celkem čtyři možnosti odbavení. Mimo klasického odbavení se nabízí ještě online odbavení, odbavení u samoobslužného kiosku, možné je také odbavit se až v předstihu 24 hodin.

Věrnostní program

České aerolinky přinášejí svým zákazníkům několik variant věrnostních programů. Ten asi nejdůležitější se jmenuje OK Plus. Tak jako u jiných programů, i zde se sbírají míle. Při dosažení určitého počtu je možné vybrat si některou z mnoha nabízených odměn.

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek ČSA (Czech Airlines) letenky do Evropy i do světa byl publikován 16. října 2010 v 00.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...