Velký výprodej letenek od ČSA

Tagy:  letenky, levné letenky, slevy, akce, čsa, letecký dopravce, cestování

Sponzorované odkazy:

Velký výprodej letenek od ČSA

České aerolinie jsou nejpopulárnějším českým leteckým dopravcem a nutno podotknout, že v Evropě patří k těm významnějším společnostem, se kterými se nebojí cestovat ani zahraniční turisté a známé osobnosti. Aerolinka ČSA si za své mnoholeté působení zkrátka dokázala získat náklonnost tisíců pasažérů, a to nejenom díky komfortu, dobrému zacházení, příjemnému personálu a celkové stabilitě prestižní společnosti, ale v posledních letech především pro své laciné letenky. Pokud chcete cestovat již v dubnu, podívejte, které letenky vás vyjdou na bezkonkurenční ce­ny!

Berlín za hubičku

Rádi byste se na jaře podívali do historického města s nosnou dávkou kultury, které je metropolitní, krásné a přitom není až tak daleko? Spousta Čechů opomíjí krásy našeho německého souseda, což je rozhodně škoda. Vydejte se ještě dnes do majestátního hlavního města – Berlín, a to za senzačních 2713 korun včetně všech poplatků a tax. Cestování nikdy nebylo jednodušší a tato nabídka zkrátka nelze odmítnout.

Autor: pablo ramosiAutor: pablo ramosi

Výlet na sever

Severské země jsou velmi lákavé svou čistotou, drsnějšími klimatickými podmínkami a nevšední architekturou, která působí tak trochu romantickým dojmem. Ve Švédsku nebo Finsku je v těchto dnech ještě poměrně chladno, kde si ale užijete příjemné jarní dny, načerpáte spousty energie a odkud si přivezete nejeden atraktivní zážitek, je Dánsko a konkrétně pak jeho hlavní město Kodaň, kam se se společností ČSA podíváte za skvělých 3069 korun včetně poplatků.

Nakupování v Miláně

Miláno beze sporu patří k nejnavštěvo­vanějším metropolím Evropy. Město sice nepatří k nejkrásnějším a historické centrum s památkami je opravdu minimální, avšak co zde oceníte a proč sem většina lidí vůbec cestuje, jsou úchvatné a ničím nenahraditelné nákupy. V Miláně narazíte na všechny obchody a všechny návrháře, kteří ve světě něco znamenají a k tomu můžete počítat se zajímavými slevami a nejrůznějšími akcemi, pro které se vyplatí pořídit letenku se všemi poplatky za skvělých 2990 korun.

Autor: joiseyshowaaAutor: joiseyshowaa

Letenky od ČSA nabízí pelikán.cz

Článek Velký výprodej letenek od ČSA byl publikován 15. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Společnosti a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...