Letenky do "tisícovky" aneb létejte za pár korun

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, levné letenky, duben

Sponzorované odkazy:

Letenky do "tisícovky" aneb létejte za pár korun

Také jako většina lidí na světe milujete cestování a poznávání nových krajin, ale bohužel nevyděláváte stovky tisíc korun, díky kterým byste si mohli dovolit dát za letenky vysoké ceny? Ty vás často od návštěvy zahraničí mohou odradit, neboť ne vždy jsou za výhodných podmínek a obzvláště v turistické sezóně se lidově řečeno pořádně plácnete přes kapsu. Co byste ale řekli na to, že existují letenky, které pořídíte do tisícikoruny? Kdo hledá najde a my jsme za vás objevili pár skvělých kousků, které vám sen o cestování mohou snadno splnit.

Wizz Air – Makedonie za 550 Kč

Opět je zde senzační nabídka letecké společnosti Wizz Air, kterýá se pyšní neuvěřitelně lacinými letenkami po celé Evropě. Je jednou z těch nízkonákladových aerolinek, které vás přepraví komfortně, bezpečně a ještě zaplatíte doslova pár korun. Nyní se můžete těšit například ze senzační nabídky letenek do makedonského hlavního města Skopje, a to již za neuvěřitelných korun. Tak na co ještě čekáte? Vydejte se prozkoumat historické centrum města a poznejte místní tradice a kulturní památky za lidové ceny.

Autor: Blok 70Autor: Blok 70

Sunexpress – Turecko za 990 Kč

Teploty jsou v České republice jarní, místy spíše podzimní, nicméně v mnoha koutech Evropy nebo Asie se již pomalu blíží hlavní sezóna, ve které se nejenom opálíte, ale také okusíte krásy moře a typické přímořské radosti. Pokud se chcete vyhnout davům turistů a rádi byste se k moři podívali již dnes, pak využijte senzační nabídky akčních letenek od aerolinie Sinexpress, která nyní nabízí lety do prosluněného Turecka za skvělých 990 korun. Turecko je zemí mnoha rozmanitostí, kde se vám zaručeně bude líbit, ať už budete ve městě Dalaman nebo u pobřeží.

Student Agency – Itálie za 897 Kč

Itálie je přesně jednou z těch zemí, do kterých můžete jezdit prakticky po celý rok. Na jaře je ideální prozkoumat krásná města jako Řím, Florencii nebo Benátky, léto je určeno k povalování se u moře, a to ideálně na ostrovech Sicílie nebo Sardinie a v zimě vám Itálie poskytne své krásné zasněžené Alpy, které dokonale vybízí k lyžování a typické zimní dovolené. Jste již neskutečně unaveni z toho všedního stereotypu, potřebujete si trochu odpočinout a užít si svoji rodinu, přátele nebo jen partnera? Pak se od společnosti Student Agency vydejte letecky do Říma, odkud následně můžete pokračovat do jiných měst a letních letovisek anebo si zde užijte eurovíkend a navštivte legendární Coloseum a poznejte ty nejchutnější těstoviny, jaké jsou pro Itálii typické.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Článek Letenky do "tisícovky" aneb létejte za pár korun byl publikován 4. dubna 2016 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...