Wizzair a levné letenky

Tagy:  levné letenky, akční letenky, společnost, wizzair, letiště, létání, rezervace

Sponzorované odkazy:

Wizzair a levné letenky

Letecká přeprava se stala nejrychlejším a nejpohodlnějším způsobem přepravy, o tom není pochyb, ale stejně tak, jako můžete vlastnit Lexus a pohybovat se v přepychu nebo se vozit v Octavii, i letecké společnosti jsou rozděleny dle luxusu, nadstandardu a standardu, podle kterého se samozřejmě odvíjí následné ceny letenek. Pakliže neradi vyhazujete peníze za předražené letenky a rádi využíváte akční lety, pak se rozhodně zaměřte na společnost Wizzair.

S Wizzair jedině výhodně

Pakliže jste již někdy dříve hledali na internetu pojem akční letenky, nejlevnější letenky a podobně, pravděpodobně jste velmi často narazili na nabídky od Wizzair. Tato společnost vznikla roku 2003 a za tu krátkou dobu si udělala velmi dobré jméno. V současnosti má Wizzair své pobočky v regionech: Gdaňsk, Poznaň, Katovice, Varšava a Vratislav (Wroclaw) v Polsku, Budapešť v Maďarsku, Sofie v Bulharsku, Bukurešť, Kluž (Cluj-Napoca), Tigru Mures a Timisoara v Rumunsku, Vilnius v Litvě, Kyjev na Ukrajině, Bělehrad v Srbsku a Praha v České republice, které nabízejí atraktivní a velmi levné lety na více než 250 trasách. Svou destinaci si tak vybere takřka každý.

Wizzair nabízí jedny z nejlevněších letenek, autor: markyharkyWizzair nabízí jedny z nejlevněších letenek, autor: markyharky

Jak provést rezervaci?

Nejrychlejším a nejjednodušším způsobem, jak letenky rezervovat je přímo na internetových stránkách společnosti. Zde se vám po zadání klasických údajů potřebných k odletu zobrazí cestovní plán, který bude obsahovat číslo letu, datum a čas cesty, podrobnosti o místě odletu a destinace a úplnou cenu letenky. Rezervace online je natolik jednoduchá, že by ji zvládlo i malé dítě.

Jak provést platbu?

S platbou je to rovněž velmi prosté. Letenky lze zaplatit platební nebo kreditní kartou Visa, VisaElectron, Mastercard a Maestro. Dalším typem je klasický bankovní převod a nebo přes účet Wizzair, který si ovšem předem musíte založit. Registrace na stránkách Wizzair je samozřejmě bezplatná.

Aktuální nejlevnější letenky

Milán 2784 Kč Basilej 2704 Kč Amsterdam 3069 Kč Barcelona 2976 Kč Řím 3091 Kč Benátky 3275 Kč Brusel 3422 Kč Varšava 3022 Kč Moskva 4289 Kč

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Wizzair a levné letenky byl publikován 8. března 2013 v 13.00 v rubrice Společnosti a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...