Levné letenky do Austrálie

Tagy:  letenky, Austrálie, Sydney, British Airways, Emirates Airline

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do Austrálie

Austrálie je přeci jen pěkně daleko a díky tomu cena letenek pro našince stoupá opravdu vysoko. Málokoho napadne, že by si mohl do Austrálie zaletět jen tak na dovolenou a poznat kousek tohoto úchvatného kontinentu. S posledními lety se však situaci na trhu mění, a tak i Austrálie se stává dostupnější.

Ušetřete při nákupu

I když se cena letenek do Austrálie pohybuje v jiných cenových rozpětí ch než u letenek, které běžně kupujeme pro cestu po Evropě, každá ušetřená koruna se počítá. V lepším případě šetříme stokoruny i tisícovky.

Jelikož je cena letenek k protinožcům tak vysoká, skutečně se vyplatí sledovat různé zdroje a vyhradit nákupu letenek více času a energie. V ideálním případě pak známý či „kamarádi“ na internetových diskusích poradí konkrétní letecké společnosti či prodejce letenek pro konkrétní lokalitu.

Nejlevnější letenky do Austrálie

Cena letenek hodně závisí na momentu koupě. Nejlevnější zpáteční letenky do Austrálie lze pořídit již v ceně kolem 26 tisíc korun, v této částce jsou zahrnuty také poplatky. Běžně se pak setkáme s cenou kolem 33 až 35 tisíc korun za zpáteční letenku do některého z velkých australských měst. V této ceně obvykle nebývá problém letenky pořídit.

Nejlevnější společnosti

Do Austrálie se dostaneme s několika společnostmi. Všechny nám nabízejí kompletní let s jedním či dvěma přestupy, což je pohodlnější než sestavování cesty z letů od více různých aerolinek.

Nejlevnější letenky nalezneme v nabídkách Emirates Airline, které létají s jedním přestupem v Dubaji. Další cenově zajímavou nabídku přinášejí China Southern Airlines. S těmito aerolinkami však cestující čekají přestupy dva, a to v Paříži a Kantonu. O několik tisíc dražší variantou je pak ekonomická třída British Airways. Jejich let počítá s jedním přestupem v Londýně.

Alternativa k Praze

Při hledání letenek do Austrálie se také vyplatí zvážit alternativu odletu odjinud než z Prahy. Nabízí se tak jak Vídeň, tak některé z německých letišť. V případě, že uvažujeme i nad touto možností, můžeme pak využít snadné dopravy na a z letiště prostřednictvím dálkových autobusů. Řada linek totiž jede přímo na letiště a zajišťuje denní spojení.

Vyzkoušejte více zdrojů

Při hledání takto drahých letenek se určitě vyplatí vyzkoušet více zdrojů a hledat zajímavé nabídky. Různí prodejci letenek mohou mít zajímavé akce, a tím nám v daném okamžiku nabídnou lepší cenu.

Nejlevnější letenky do Austrálie nabízí www.pelikan.cz

Článek Levné letenky do Austrálie byl publikován 1. února 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...