Akční letenky červenec

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Akční letenky červenec

Červenec je měsícem, kdy většina lidí plánuje letní dovolená, která je po dlouhém a namáhavém roce naprostou nezbytností. I ti největší workoholici by si měli, čas od času, odpočinout a načerpat nové síly na jedné z vyhlášených pláží nebo v příjemné rodinné destinaci, do které se co rok zase vrátí. Stále přemýšlíte nad tím, kam se letos vypravit, abyste nemuseli platit desítky tisíc korun a následně pak spousty měsíců šetřit a žít doslova z výplaty do výplaty? Pak se inspirujte akčními letenkami na měsíc červenec, které vás jistě ohromí a konečně přemluví ke koupí letního zájezdu.

Tunis za 789 Kč

Jestli někam seženete opravdu levné letenky, tak rozhodně do zemí jako je Tunis nebo Egypt. Vzhledem k nepokojům posledních pár měsíců, které úzce souvisejí s vládními problémy, zájem o cestování do těchto zemí výrazně klesl. Cestovní kanceláře i letecké společnosti jsou si tohoto faktu velmi dobře vědomi, a proto vám nabízejí velmi akční balíčky, díky kterým za dovolenou opravdu ušetříte. Pokud se tedy nebojíte zavítat do afrického Tunisu, pak využijte nabídky od letecké společnosti BlueSky a vydejte se na leteckou dovolenou již za senzačních 789 korun.

Autor: Federico CapoanoAutor: Federico Capoano

Kanárské ostrovy za 1 455 Kč

Velmi oblíbenou turistickou oblastí jsou ostrovy věčného jara, neboli Kanárské ostrovy. V této oblasti je prakticky po celý rok příjemných 26 stupňů. což rozhodně ocení milovníci výletů a odpočinku na pláži, který není spojen s neúnosnými horky a kolapsy. Také si nepotrpíte na 40ti stupňové teplotní výkyvy, které jsou například v Egyptě nebo zmiňovaném Tunisu? Pak jsou pro vás Kanárské ostrovy jako stvořené. Navíc zde spatříte nespočet zajímavých živočichů a také druhy rostlin, které jinak najdete pouze v botanické zahradě. Na Kanárské ostrovy se nyní s leteckou společností Lufthansa můžete vypravit za super cenu 1 455 korun.

Sicílie za 2 344 Kč

Pakliže stále přemýšlíte, kam byste se se svojí rodinou, přáteli nebo jenom s partnerem podívali, pak je ideální volbou za každých okolností Itálie, a to nejenom v létě. V zimě si užijete pobyt ve zasněžených Alpách, na jaře můžete podnikat eurovíkendy do Říma, Florencie nebo Benátek a v letních měsících se můžete vypravit prakticky kamkoliv. V červenci se můžete těšit z výhodných letenek na slunečnou Sicílii, kde je až do října azuro, teplé moře a spousta výborného jídla a pití. Letenky seženete u společnosti Skyscanner za 2 344 korun.

Ibiza za 1 799 Kč

Ibiza určitě není tím nejlepším místem pro rodiny s malými dětmi nebo pro seniory. Kdo si zde pobyt naopak užije plnými doušky, jsou studenti a všichni mladí lidé, kteří nechtějí pouze ležet u moře, ale touží po zábavě, tanečních akcích a poznávání nových lidí. Na španělský ostrov Ibiza se nyní, s leteckou společností Wizzair, můžete vypravit již za skvělých 1 799 korun.

Autor: BettinaAutor: Bettina

Článek Akční letenky červenec byl publikován 15. července 2015 v 20.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...