Austrálie - Perth s Quatar Airways za 14 259 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, říjen, levné letenky, perth, austrálie, quatar airways

Sponzorované odkazy:

Austrálie - Perth s Quatar Airways za 14 259 Kč

Říjen je v plném proudu a spolu s ním i spousta akčních letenek, které vás v pochmurném a studeném podzimu jistě velmi potěší. Letní teplé dny jsou definitivně pryč a bohužel se již neohřejete ani v typických středomořských evropských letoviscích na jihu Itálie nebo Řecka. Nemusíte však zoufat, neboť se najde nespočet letenek do celého světa, díky kterým za skvělé ceny poznáte doposud nenavštívené kontinenty a odpočinete si na prohřátých plážích. A kam se v říjnu vypravit? Co říkáte na australských Perth, který je nyní za neskutečných 14 259 korun.

Autor: Daniel LeeAutor: Daniel Lee

Létejte stylově

jak již samotný název napovídá, letecká společnost Qatar Airways vznikla v kataru, kde má také svoji domovskou základnu. Datum vzniku je roku 1993, přičemž své první lety začala aerolinka podnikat o rok déle. Již tehdy se stala aerolinie Qatar Airways senzací, neboť jak o Kataru známo, jedná se o velice bohatou a luxusní oblast. Není tedy žádným překvapením, že Qatar Airways představují jisté podmínky a někteří by mohli tvrdit, že se jedná o nadstandard. I přesto však se společností můžete letět ekonomickou, byznys a první třídou, jako je tomu u většiny větších leteckých společností v zemi. Qatar Airways se specializuje nejenom na přepravu pasažérů, ale také na převoz nejrůznějšího zboží, a to především po Asii. O tom, že je letecká společnost ve světě velmi oblíbená svědčí také fakt, že spolupracuje s těmi nejznámějšími aerolinkami jako je ANA, KLM? Lufthansa a mnoho dalších. Ročně přepraví Qatar Airways miliony spokojených cestujících a nutno podotknout, že neustále navyšuje svoje příjmy, čímž se dostává k přední letecké elitě. V roce 2008, konkrétně v prosinci, získala letecká společnost Qatar Airways titul nejlepší aerolinie v oblasti byznys třídy.

Do Austrálie jedině v říjnu

Austrálie je pro většinu evropanů a především pak Čechů stále velkou neznámou, a to nejenom proto, že je diametrálně odlišná, ale nejspíš z toho důvodu, že je cenově poměrně nedosažitelná. Jakmile se v Austrálii ocitnete, jste schopni se hravě uživit, neboť tamní ceny jsou obdobné jako je tomu v Americe, ne-li snad příhodnější. Větším problémem jsou ale letenky, které jsou po většinu roku neuvěřitelně drahé. Pokud jste se do Austrálie vždy chtěli podívat, můžete si svůj odvěký sen hravě splnit, a to s říjnovými letenkami od Qatar Airways, které jsou nyní za neskutečných 14 259 korun. Austrálie je plná úchvatných protikladů, teplotních rozdílů, historických památek a takových kulturních odlišností, že se zde nudit rozhodně nebudete.

Autor: Alan LamAutor: Alan Lam

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Austrálie - Perth s Quatar Airways za 14 259 Kč byl publikován 10. října 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...