Rhodos za 950 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, řecko, rhodos

Sponzorované odkazy:

Rhodos za 950 Kč

Léto je sice v plném proudu, ale než se nadějete, bude září a spolu s ním i konec letošní slunečné a teplé letní sezóny. Pokud se chcete s partnerem nebo se svými dětmi k moři podívat ještě letošní prázdniny, pak byste měli pomalu začít přemýšlet nad koupí letenek a zájezdu, které jsou v srpnu levnější než kdykoliv předtím. Na slunečný řecký ostrov Rhodos se nyní můžete podívat za senzačních 950 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků, díky kterým se obvykle i nízká cena letenky vyšplhá na neuvěřitelnou sumu. Tak na co ještě čekáte? Sbalte si s sebou to nejnutnější a vypravte se za sluníčkem ještě dneska!

Autor: Francesco SgroiAutor: Francesco Sgroi

Řecké ostrovy jsou velmi populární turistickou oblastí, kterou ročně navštíví tisíce nadšených turistů, a to nejenom z České republiky, ale z celého světa. Co se Čechů týče, ty si Řecko velmi oblíbili především proto, že je jakousi zárukou krásné dovolené. Zatímco v některých destinacích můžete narazit na ošklivé ubytování, nepříjemné obyvatelstvo a dokonce na špinavé pláže, v Řecku vám toto opravdu nehrozí a navíc se můžete těšit na neustále azurovou oblohu bez jediného mráčku a tak vysoké subtropické teploty, že budete často hledat stít kvůli ochlazení. Řecké ostrovy jsou statisticky vyhledávanější než pevnina a jedním z favoritů je právě zmiňovaný Rhodos, kde se to v letních měsících turisty jenom hemží. Neváhejte a využijte úchvatné akční nabídky na levné letenky a vypravte se na krásný ostrov Rhodos ještě dnes, a to za senzačních 980 korun.

Dechberoucí ostrov Rhodos se nachází v oblasti Malé Asie v Egejském moři a jeho hlavním městem je stejnojmenná metropole Rhodos. Jakmile na ostrově budete, rozhodně se do hlavního města vypravte. Ochutnáte zde nespočet typických řeckých pokrmů, užijete si spoustu řecké zábavy, poznáte příjemné temperamentní obyvatelstvo a mimo jiné si s sebou nakoupíte suvenýry pro své nejbližší a možná i zajímavé kousky oblečení a doplňků, na které v České republice rozhodně nenarazíte.

Řecké ostrovy jsou také velice populární a vyhledávané nejenom pro svoji krásnou přírodu a nádherné pláže a průzračné moře, spousta turistů se těší na historické pozůstatky řecké mytologie, která se do dějin Evropy hluboce zaryla a nechala v ni kořeny, které staví dnešní vyspělou populaci. Řecká mytologie je plná zajímavostí, bájí a architektonických staveb, které jasně dokazují, že zde Řecko vládlo již před tisícovkou let. Na ostrově Rhodos rovněž najdete nespočet památek a dějiných ukazatelů, které rozhodně stojí za výlet.

Autor: Francesco SgroiAutor: Francesco Sgroi

Článek Rhodos za 950 Kč byl publikován 1. srpna 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...