Barbados s Air Berlin za 9190 Kč

Tagy:  létání, barbados, karibik, dovolená, leden, únor, air berlin, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Barbados s Air Berlin za 9190 Kč

Exotické dovolené jsou v tomto ročním období a především pak v lednu a únoru velice populární, neboť ve Středomořských končinách je poměrně chladno a v našich oblastech zuří pravá, nefalšovaná mrazivá zima. Pokud se i vy chcete ohřát a vydat se do krásných zákoutí naší planety, vydejte se na úchvatný ostrov Barbados, který nyní můžete se společností Air Berlin navštívit za senzačních 9190 korun.

Barbados je nejvýchodněji ležící ostrov Karibiku a málo kdo ví, že se jedná o království, což v oblastech Střední Ameriky není nikterak obvyklé. Že se nejedná o klasickou republiku vám bude jasné ihned po příjezdu, neboť zdejší lidé jsou monarchii nakloněni a patřičně ji uctívají. Ostrov se pyšní rozlohou 430 kilometrů čtverečních a až na pár výjimek v podobě Mount Hillaby, dosahující výšky okolo 350 metrů nad mořem, se jedná o ryze nížinatou krajinu. Ostrov je proto zcela ideální pro strávení nefalšované přímořské dovolené plné slunění se na pláži. Počasí je na ostrove tropické, s občasnými srážkami. K jedné ze zajímavostí patří určitě menší deštný prales s manganovými porosty, který se pomalu, ale jistě stává obětí kácení deštných pralesů. Pokud jej tedy chcete ještě vidět, měli byste si s dovolenou pospíšit. Ostrov je převážně živen z vývozu cukrové třtiny, které je zde požehnaně, postupem let se však přidal ještě cestovní ruch a také bankovnictví.

Barbados je překrásným místem na odpočinek, autor: meglet127Barbados je překrásným místem na odpočinek, autor: meglet127

Pokud vás více, než politický systém a stratifikace země zajímá příroda, pak budete rozhodně nadšeni, neboť Barbados je jedním z těch míst, která lze s jistotou považovat za ráj na zemi. Pláže jsou zde převážně písečné, moře průzračné se smaragdovým nádechem, hotelové komplexy luxusní a místní obyvatelé neuvěřitelně vstřícní, proto zde dozajista prožijete tu nejúchvatnější dovolenou všech dob.

Cestujte s Air Berlin

Německá nízkonákladová společnost Air Berlin není v leteckém průmyslu žádným nováčkem, neboť byla založena roku 1978 a to v německém Berlíně, kde sídlí i dnes. Další její významné základny se pak najdou i v Hamburku, Kolíně nad Rýnem, Düsseldorfu, Norimberku a na Mallorce. Aerolinie se spousty let soustředila pouze na cestování napříč Evropou, proto jste s ní mohli navštívit významná města a také přímořská letoviska. Nyní se ale specializuje i na zaoceánské lety, které jsou díky pravidelných technickým kontrolám a výborným recenzím bezpečné. I když se jedná o nízkonákladovou společnost, přesto svým pasažérům na palubě letadla nabízí nápoje a také občerstvení.

Na Barbados s Air Berlin, autor: loimereNa Barbados s Air Berlin, autor: loimere

Článek Barbados s Air Berlin za 9190 Kč byl publikován 3. února 2014 v 12.00 v rubrice Letadla, Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...