Levné letenky do Bulharska – užijte si přepychovou dovolenou za příznivé ceny!

Tagy:  Sozopol, Černomorec, Varna, Burgas, Sofia

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do Bulharska – užijte si přepychovou dovolenou za příznivé ceny!

Bulharsko je již desítky let oblíbenou turistickou destinací evropanů a proto nabízí stále atraktivnější a akčnější zájezdy. Ač to spoustu s vás překvapí, v posledních letech je tato země oblíbená i milovníky zimních sportů, můžete zde navštívit desítky prvotřídních lyžařských středisek.

Sozopol

Sozopol patří mezi nejvyhledávanější turistické oblasti v Bulharsku. Nachází se na poloostrově a nabízí písečné pláže s lehátky a slunečníky. Ubytovat se zde můžete takřka na místě, hotelů a penzionů je v okolí požehnaně a to za výborné ceny.

Sozopol patří mezi nejvyhledávanější turistické oblasti v Bulharsku, autor: Been AroundSozopol patří mezi nejvyhledávanější turistické oblasti v Bulharsku, autor: Been Around

Černomorec

Černomorec je taktéž velice populární letovisko na jižní straně Burgaského zálivu. Mnoho Čechů si svou dovolenou naplánuje právě zde, jelikož je tu opravdu extrémně levno. Kromě písečných pláží město láká starými parky a tradiční tržnicí.

Zlaté písky

Zlaté písky, jak již název napovídá je hotelový komplex pyšnící se písečnými plážemi se zlatavou barvou. Ideální na odpolední odpočinek je blízká přírodní rezervace plná rozkvetlých keřů a starobylých stromů. Oproti Černomorci a Sozopolu vás pobyt vyjde na větší peníze, za to si užijete luxusní dovolenou svých snů.

Letiště Sofia

Letiště Sofia leží asi 10 kilometrů východně od města, pyšní se dokonalou autobusovou dopravou, která zařizuje rozvoz do požadovaných letovisek 24 hodin denně. Vybavení letiště je zcela standardní, kromě restaurací, směnáren, bankomatů, trafik a jiných obchodů vás také obslouží taxi služba.
Do Sofie vás nízkonákladové lety dopraví za pouhých 8500 korun.

Letiště Sofia se pyšní dokonalou autobusovou dopravou, která zařizuje rozvoz do požadovaných letovisek 24 hodin denně, autor: Alan HilditchLetiště Sofia se pyšní dokonalou autobusovou dopravou, která zařizuje rozvoz do požadovaných letovisek 24 hodin denně, autor: Alan Hilditch

Letiště Varna

Letiště varna se nachází 9 kilometrů od stejnojmenného města. Před terminálem vás obslouží taxislužba nebo autobusová linka jezdící každých 15 minut. Pokud chcete zavítat na zlaté písky, cestu odsud máte nejjednodušší, autobus číslo 409 vás dopraví až na místo.
Do Varny se v srpnu dopravíte za minimálně 10 000 korun.

Letiště Burgas

Mezinárodní letiště Burgas leží 13 kilometrů od centra města. Patří spíše mezi menší letiště a okolí tvoří parky a menší obchody. Z Prahy létají do Burgasu zejména charterové linky, nejvýhodněji vás vyjde společnost Wizzard . Autobusem číslo 15 se dostanete na autobusové nádraží v centru Burgasu, odtud se snadno dopravíte do požadovaného letoviska k moři (Sozopol, Černomorec…)
Letenky do Burgasu jsou v srpnu o něco dražší než v červenci a v červnu, nyní si nejlevnější let můžete zamluvit za přibližně 6100 korun.

Nejlevnější letenky do Bulharska nabízí www.pelikan.cz

Článek Levné letenky do Bulharska – užijte si přepychovou dovolenou za příznivé ceny! byl publikován 1. září 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...