Levné letenky do celé Evropy

Tagy:  létání, pobyt, zájezd, dovolená, levné letenky, last minute, akční letenky, září

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do celé Evropy

Levné letenky jsou při cestování vždy příjemnou záležitostí, neboť zatímco poznáte rozdíl mezi levným a drahým ubytováním, laciné letenky mhou mít často stejnou úroveň, jao ty drahé. Často také záleží na době, kdy cestujete. Pokud se rozhodnete k moři vydat v období letních prázdnin, pak nemůžete očekávat závratné slevy. Naopak v září ceny letenek rapidně klesají a mohou se dostat až na tak nízké ceny, které jste si doposud nedokázali ani představit. Podívejte se na skvělé zářijové letenky, díky nimž můžete cestovat takřka za hubičku.

Řecké ostrovy – Korfu – 1 850 Kč

Letní dovolenou si skutečně můžete užít i v září a dokonce ještě za lepších podmínek, než o prázninách. Mimo letní sezónu je totiž všude podstatně méně turistů, ceny pobytů jsou levnější a stejně tak i ceny letenek. Některé letecké společnosti jsou dnes již dokonce proslulé tím, že na konci léta své letenky rapidně zlevňují. Jednou z nich je například aerolinie Condor. ta vám nyní nabízí letenky na překrásný Řecký ostrov Korfu za senzačních 1 850 korun, a to včetně letištních poplatků. A proč cestovat zrovna do Řecká a na jeho ostrovy? Protože právě zde na vás čeká krásné počasí a komfortní ubytování.

Autor: Câmara De LobosAutor: Câmara De Lobos

Španělsko – Malaga – 1 550 Kč

Pokud milujete teplo a cestování, pak byste si rozhodně neměli nechat ujít španěslké oblasti. Španělsko je zemí s krásnými písečnými plážemi, nekonečnými palmovými alejemi a příjemným ovzduším, proto se sem na letní dovolenou můžete vypravit i v září. A kam se konkrétně podívat? Přes rok bývají ceny letenek do Španělska poměrně drahé, proto využijte těchto akčních letenek a vydejte se do oblasti Malaga. Stejnojmenné město vás potěší nejenom plážemi, ale také historickým centrem a desítkami překrásných kaváren a restaurací. Letenky za úžasných 1 550 korun jsou vám k dispozici od letecké společnosti Ryanair.

Itálie – Sardinie – 1 390 Kč

Kde se vám bude líbit prakticky po celý rok, je beze sporu majestátní a rozmanitá Itálie. Italské pobřeží je krásné v jakoukoliv roční dobu a pro letní dovolenou je naprosto ideální. Pokud jste se ještě letos nestihli podívat k moři a neužili si pořádný odpočinek, který se od dovolené v létě žádá, pak se vydejte v září do Itálie, a to konkrétně na překrásný ostrov Sardinie. Touto dobou již na ostrov není nepříjemné horko, ale velmi příjemné počasí na opalování a koupání se v průzračném moři. Ceny letenek na Sardinii nyní seženete za senzačních 1 390 korun. Létejte s leteckou společností Easyjet.

Autor: Marco VerchAutor: Marco Verch

Článek Levné letenky do celé Evropy byl publikován 18. září 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...