Last minute zářijové letenky

Tagy:  létání, pobyt, zájezd, dovolená, levné letenky, last minute, akční letenky, září

Sponzorované odkazy:

Last minute zářijové letenky

Většina leteckých společností nabízí levné a akční letenky prakticky po celý rok. Stačí jen hledat a aktivně se o nabídky zajímat, neboť ne všechny lety vás vyjdou na dobré ceny. Nicméně i v září se najde hned několik akčních nabídek, které vás nadchnou a možná přesvědčí k další dovolenou nebo alespoň prodlouženému víkendu.

Francie – Toulouse – 650 Kč

Francie je beze sporu jednou z nejkrásnějších evropských zemí a turistům má skutečně co nabídnout. Francie je totiž natolik rozmanitá a impzantní, že si ji užije milovník moře a tepla, nakupování, ale také ti, co nedají dopustit na hory a lyžování. Jestli tedy stále tápete, kam se vydat za odpočinkem a nic neděláním, vypravte se právě do překrásné Francie. Skvělou volbou je v tuto chvíli například oblast Toulouse, kam seženete letenky za neuvěřitelných 650 korun, a to včetně letištních poplatků. Letenky vám přichystala letecká společnost Ryanair.

Autor: senza sensoAutor: senza senso

USA – New York – 9 705 Kč

Sbad každý člověk by se chtěl alespoň jednou za život podívat do Spojených států amerických. Ty jsou pro Čechy něčím naprosto jiným a jedinečným a proto není divu, že vás otlik lákají. Jedním z měst, která byste v Americe rozhodně měli navštívit, je majestátní New York. Ten je symbolem pro vše, co moderní americká města představují. Šetříte na pobyt v New Yorku a stále čekáte na levné letenky? Pak se na cesty vydejte právě v září, neboť právě teď seženete letenky za senzačních 9 705 korun, a to jedině s leteckou společností Ryanair.

Portugalsko – Madeira – 3 675 Kč

Ještě jste se toto léto nestihli podívat na dovolenou k moři s tále přemýšláte, kde se vám bude v září líbit nejvíce? Pak se vydejte na překrásný portugalský ostrov Madeira. ten je plný překvapení a turistických lákadel jako jsou dlouhé pláže, západy slunce, úchvatné počasí a také rozmanité ubytování. Záleží na vás, jestli dovolenou pojmete jako pobyt ve stanu a cestování po ostrově nebo si budete chtít odpočinout v jednom s luxusních hotelových komplexů. Vydejte se na ostrov Madeira ještě dnes a zaplaťte za letenky pouze 3 675 korun. Letenky seženete i se zpátečním letem a veškerými letištními poplatky od letecké společnosti KLM.

Autor: Berit WatkinAutor: Berit Watkin

Článek Last minute zářijové letenky byl publikován 11. září 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...