Kam letět v červenci? Máme 5 tipů!

Tagy:  létání, pobyt, zájezd, dovolená, levné letenky, last minute, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Kam letět v červenci? Máme 5 tipů!

Léto se vždy nese ve znamení letních dovolených a právě v tomto období a také v srpnu se k mořu vydává nejvíce lidí. Pokud jste si svoji letní dovolenou eště nevybrali a naopak stále tápete, kam se tentokrát vydat, máme pro vás bezva tipy, díky kterým se podíváte do skvělých končit, a to za super ceny na trhu.

Kanárské ostrovy – Fuerteventura – 1 590 Kč

Dokonalou dovolenou zažijete beze sporu například na Kanárských ostrovech. Na ty se můžete podívat nejenom v létě, ale prakticky po celý rok, neboť je tu takřka stále stejné počasí. Pokud milujete spíše jarní podnebí a trochu toho příjemného vánku, pak budete na Kanýrských ostrovech a konrétně v obladti Fuerteventura jako ryba ve vodě. Ceny letenek jsou nyní od letecké společnosti Condor skvělých 1 590 korun.

Florida – Miami – 7 973 Kč

Další možností, kam se vypravit i v létě, jsou samozřejmě Spojené státy americké. Do Miami můžete kdykoliv přes rok a dokonce v zimních měsících zde bude teplo, ale pokud chcete letět levně, pak je nejlepší volbou vyrazit právě teď, v červenci. Letenky do Miami seženete od letecké společnosti Iberia za neskutečných 7 973 korun.

Řecké ostrovy – Korfu – 1 850 Kč

Chcete si užít typickou letní dovolenou s krásnými plážemi, palmami, dobrým jídlem a ideálně se chcete od rána do večera věnovat nic nedělání a chytání bronzu? Pak je jako pro vás stvořené Řecko, a to konkrétně krásné řecké ostrovy. Na osotrov Korfu se v červenci vypravíte za super cenu 1 850 korun, a to jedině s leteckou společností Condor, která poskytuje velmi akční letenky po celé léto.

Autor: Rick GonzálezAutor: Rick González

Baleárské ostrovy – Mallorca – 1 890 Kč

V Řecku jste byli minulý rok a rádi byste poznali zase jiné končiny? Pak se vydejte do překrásného Španělska, které láká svoji dech beroucí krajinou a především úžasným počasím. Kde se vám bude beze sporu líbit, je španěslký ostrov Mallorca. Ten patří k nejoblíbenějším díky své flóře, plážím a ubytování. Ceny letenek jsou nyní od letecké společnosti Eurowings k mání za senzačních 1 890 korun.

Mexiko – Cancún – 9 641 Kč

Doslova prahnete po exotické dovolené, ale nevíte, kdy byste se na ni měli vypravit? Pak neváhejte a vydejte se do mexického Cancúnu třeba hned v červenci. Ceny letenek jsou totiž od aerolinie Air Canada v tuto chvíli k dispozici za skvělých 9 641 korun.

Autor: dronepicrAutor: dronepicr

Článek Kam letět v červenci? Máme 5 tipů! byl publikován 31. července 2017 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...