Levné letenky do celého světa aneb kam v červenci?

Tagy:  levné letenky, létání, dovolená, pobyt, akční letenky, červenec, léto

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do celého světa aneb kam v červenci?

Červenec je ideálním měsícem pro letní dovolenou a odpočinek. Pokud jste naposled měli dovolenou na Vánoce, pak nastala ta správná doba si tase trochu povyrazit a načerpat novou energii. Nutno také podotknout, že dětem školou povinným začaly letní prázdniny a vy máte tak ideální možnost je vzít na zahraniční dovolenou. A kam se s ratolestmi, pouze s partnerem nebo s kamarádkami vypravit? I v červenci seženete mnoho akčních letenek.

Rhodos – 1 177 Kč

Skvělou volbou na typickou letní dovolenou je rozhodně řecký ostrov Rhodos. Řecké ostrovy jsou skvělou volbou prakticky pro jakoukoliv letní dovolenou, ať už spolu s dětmi, partou přátel nebo třeba jen s partnerem. Řecké ostrovy vás uchvátí krásným mořem, plážemi, vynikajícím jídlem a také skvělé ubytování. A kam nyní seženete levné letenky? Na řecký ostrov Rhodos se nyní můžete podívat za senzačních 1 177 korun.

TIP: Využijte nabídky YesPojištění.cz a sjednejte si nejlevnější cestovní pojištění do Řecka.

Florida – Miami – 8 770 Kč

Ne každý si potrpí na typické dovolenkové destinace se spoustou turistů. Pokud se nechcete letos vypravit, jako každý dosavadní rok, do turistických oblastí okolo středozemního moře, pak neváhejte a vydejte se do překrásného a slunného Miami. Touto dobou je na Floridě krásné počasí a příjemné letní teploty. A za kolik letenky do Miami seženete? V červenci za senzačních 8 770 korun, a to s leteckou společností Iberia.

Autor: ceilingAutor: ceiling

Mallorca – 1 350 Kč

Překrásným místem na letní dovolenou je beze sporu španělský ostrov Mallorca. Tento ostrov si oblíbilo mnoho lidí, a to od mladých párů, až po rodiny s dětmi. Plánujete letní dovolenou s celou rodinou nebo chcete vyrazit na romantickou dovolenou s partnerem? Pak se vydejte právě na překrásný ostrov Mallorca. Letenky nyní seženete za super cenu 1 350 korun, a to jedině s leteckou společností Eurowings.

Filipíny – Manila – 9 373 Kč

I v letních měsících se můžete vypravit za exotikou. Ideální volbou jsou například krásné Filipíny, kde nyní seženete poměrně levné ubytování a především opravdu levné letenky. Ty jsou zpravidla dražší, nicméně mimo sezónu jsou k dispozici i za 10 tisíc korun. V červenci vás letenky do skvělé Manily budou stát skvělých 9 373 korun, a to jedině s leteckou společností Air China.

Autor: Ree DexterAutor: Ree Dexter

Článek Levné letenky do celého světa aneb kam v červenci? byl publikován 17. července 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...