Letenky do celé Evropy za bezkonkurenční ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, červenec, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Letenky do celé Evropy za bezkonkurenční ceny

Letenky v rámci Evropy jsou zcela přirozeně levnější než kdybyste se chtěli vypravit do Jihoafrické republiky nebo do Miami. Pokud rádi cestujete a nebráníte se dobrodružství prakticky ze dne na den, pak vás akční letenky do celé Evropy naprosto uhranou. Jejich výběr je široký a k dipozici jsou prakticky neustále. A kam se vydat v červenci? Máme pro vás pár bezva tipů, co vás naprosto dostanou a nadchnou.

Londýn za 1 199 korun

Velmi oblíbenou zájezdovou destinací jsou hlavní města. Evropské metropole mají beze sporu něco do sebe a nutno podotknout, že právě takový Londýn by měl za svůj život navštívit snad naprosto každý. A pokud jste v Londýně doposud nebyli, vydejte se nyní. V červenci je v Anglii poměrně teplo a také méně dešťových srážek. Využijte akčních letenek a vydejte se do Londýna již dnes za senzačních 1 199 korun. Nejlevnější letenky hledejte na stránkách pelikan.cz.

Autor: Ana Raquel S. HernandesAutor: Ana Raquel S. Hernandes

Rhodos za 1 345 korun

V letních měsících se většina lidí zcela přirozeně vydává na typické letní dovolené k moři. Skvělou volbou jsou například tolik populární řecké ostrovy. Ty vás nalákají svojí krásnou krajinou, přenádherným mořem, dlouhými plážemi a samozřejmě také vynikajícím jídlem, neboť jak známo, řecká strava je vskutku exkluzivní. A který z úchvatných řeckých ostrovů si nní vybrat? Všechny jsou srovnatelné kouzelné, proto se orientujte dle levných letenek a vydejte se například na Rhodos. Levné letenky nejenom na řecké ostrovy hledejte například na stránkách akcniletenky.com nebo přímo na stránkách nízkonákladových leteckých společností.

Malta za 1 422 korun

Pravdou je, že pro typickou letní dovolenou jsou vždy nejlepší volbou ostrovy a je jedno, zda si vyberete ostrovy řecké, španělské nebo třeba italské. Všechny mají své kouzlo a jsou skutečně impozantní. Pokud hledíte na ceny letenek a celkově byste při výběru dovolené chtěli ušetřit, pak se vydejte nyní například na překrásný ostrov Malta. Ten je vyhlášený pro své nekonečné písečné pláže a také historické památky. Letenky na Maltu můžete navíc nyní sehnat za bezva cenu 1 422 korun. Levné letenky na španělské ostrovy hledejte například na stránkách aerolinek EasyJet, Wizzair nebo Student agency.

Článek Letenky do celé Evropy za bezkonkurenční ceny byl publikován 10. července 2017 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...