Letenky do celé Evropy za pár korun

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, červen, levné letenky, akční letenky, cestování

Sponzorované odkazy:

Letenky do celé Evropy za pár korun

Téměř každý, kdo cestuje, se samozřejmě snaží řešit finance a pokud možno ušetřit na zbytečnostech. Na čem se nevyplatí šetřit je například bydlení, neboť to, kde jste ubytovaní, vase působení v dané zemi značně ovlivňuje a pakliže zvolíte špatně, můžete se celou dovolenou nebo prodloužený víkend pokazit. Za co je ale zbytečné vyhazovat peníze, jsou letenky a doprava celkově. A kde sehnat ty nejlepší letenky a kam se v červnu vypravit za super, téměř lidové ceny? Máme pro vás pár bezva tipů, kterým jednoduše nelze odolat.

Miláno za 599 korun

Kam byste se alespoň jednou za život měli rozhodně podívat, je překrásné Miláno. Toto majestátní italské město má skutečně co nabídnout. Jeho výhodou jsou luxusní butiky, známé osobnosti a luxus jakožto takový. Těšit se můžete samozřejmě take na prvotřídní hotelové komplexy a precizní služby. A za kolik se do krásného Milána nyní můžete podívat? Letenky seženete již od skvělých 599 korun, a to včetně zpátečního letu. Levné letenky do celé Evropy hledejte u nízkonákladových společností EasyJet nebo Wizzair.

Autor: Víctor GonzálezAutor: Víctor González

Lisabon za 2 589 korun

Ještě jste se nerozhodli, kam se vypravíte na letní dovolenou, která ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky? Pak se nechejte inspirovat právě levnými letenkami do celé Evropy. Skvělé letenky totiž můžete sehnat například do hlavního města Portugalska. Zde si můžete prohlédnut krásy historického Lisabonu a následně pokračovat do vytoužené dovolenkové destinace. Díky jedné letence tak poznáte více, než jste původně plánovali. Dívejte se pravidelně na portal akcniletenky.com, kde si jistě vyberete.

Londýn za 999 korun

Dalším vskutku překrásným evropským velkoměstem je beze sporu Londýn. Hlavní město Anglie je impozantní nejenom díky své novogotické architecture, ale take pro mnoho kuklturních zážitků. Do Londýna můžete jet kldině každý rok a stále budete mít pocit, že jste na některých místech nikdy nebyli. A pokud se do Londýna chcete opoět podívat, pak využijte akčních letenek na červen a vypravte se ještě dnes, a to již za senzačních 999 korun. Levné letenky hledejte například na portále pelikan.cz

Článek Letenky do celé Evropy za pár korun byl publikován 30. června 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...