V červnu za krásami Středomoří

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, červen, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

V červnu za krásami Středomoří

Červen je přesně tím měsícem, kdy se většina lidí vypravuje na letní dovolené anebo si vybírá zájezdy, kterých se zúčastní v měsících následujících. Červen je zkrátka zahájením typické letní dovolenkové sezóny a pokud jste si svůj zájezd na léto ještě nestačili vybrat, pak je na čase se po něm začít poohlížet. Zájezdů je na trhu samozřejmě neuvěřitelně mnoho. Cestovní kanceláře, agentury a mnoho internetových serverů a slevových portálů vás dovolenými denně zásobí a proto může být velmi obtížné si vybrat. Co se dopravy týče, zde se nevyplatí příliš investovat, proto se zaměřte na ty nejlevnější letenky na trhu a podlě nich se pro dovolenou rozhodněte. Svého výběru pak jistě nebudete itovat a ještě ušetříte tisíce korun. A kam se v červnu vydat? My to víme!

Skvělou volbou pro typickou letní dovolenou je beze sporu středozemní moře. Jeho krásy uchvaují čím dál více lidí češi si na dovolené v jeho okolí rozhodně nestěžují. Ba nopak, neboť dovolené podél středozemního moře bývají jedny z nejkrásnějších a jistě na ně nezapomenete. Letenky do středozemního moře jsou navíc často velmi levné, tak vybírejte obezřetně a vydejte se tam, kde se vám bude skutečně líbit.

Itálie nikdy nezklame

Destinace, která snad nemůže nikdy nikoho zklamat, je Itálie. Tato země to opravdu vyhrála se svojí polohou, neboť má co nabídnout nejenom v létě, ale prakticky po celý rok. Touto dobou, čili v červnu a po celou letní sezónu, se můžete podívat podél celého středozemního moře a jistě nebudete zklamaní. Skvělými destinacemi jsou například Gargano, dále pak Sicílie nebo Elba, kde lze i skvěle sportovat. Letenky do středozemního moře a konkrétně na italské pobřeží navíc seženete nyní již od senzačních 999 korun, což se skutečně vyplatí. Tak sledujte akce a využijte těch nejlevnějších letenek na trhu, jež vás vyjdou takřka na hubičku.

Autor: Ronald SaundersAutor: Ronald Saunders

Řecké ostrovy jako na dlani

Nutno podotknout, že byste neměli zapomenout ani na řecké ostrovy. Ty jsou kouzelné milují je lidé snad všech věkových kategorií, včetně seniorů a malýh dětí. Řecko je poměrně skalnaté, ale také nabízí neuvěřitelně krásné pláže, písek i oblísky a samozřejmě průzračné moře, jež vás naprosto okouzlí a pravděpodobně již nebudete chtít nikdy jinam. Řecké ostrovy jsou pak o něco poutavější a zajímavější než pevnina. Ostrovy jako Zakynthos, Rhodos, Kréta nebo Kypr jsou temperamentní, veselé, abízejí překrásnou krajinu a zanechají ve vás nezapomenutelné vzpomínk a zažítky. Ceny letenek navíc nyní seženete již od senzačních 1 200 korun, a to se skutečně vyplatí.

Středozemní moře a Afrika

Když se řekně středozemní moře, většina lidí si automaticky vybaví spíše Itálii nebo Řecko, nicméně zdleka tomu tak není. Nezapomínejte, že právě středozemní moře omývá také břehy Afriky, a to konkrétně například populární Egypt nebo Tnus. Láká vás spíše poušť, tropické počasí a luxusní hotelové komplexy? Pak je Egypt tou správnou a jedinou volbou pro letní červnovou dovolenou. Letenky do Egypta nyní seženete za bezva cenu 2 500 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: blinking idiot FollowAutor: blinking idiot Follow

Článek V červnu za krásami Středomoří byl publikován 7. června 2017 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...