Do Itálie levně ještě dnes

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, květen, levné letenky, akční letenky, itálie

Sponzorované odkazy:

Do Itálie levně ještě dnes

Itálie je velmi populární turistickou destinací většiny evropanů a Čechů nevyjímaje. Jestli se vám někde bude zaručeně líbit, a to prakticky po celý rok, pak je to právě Itálie. Možná to tak na první pohled nepůsobí, ale tato úchvatná země je neuvěřitelně rozmanitá. V zimě totiž můžete do Alp na hory, po celý rok navštěvovat velkoměsta jako je Miláno, Řím nebo Neapol a v letních měsících vás v plné kráse přivítají populární letoviska. Letenky do Itálie navíc seženete často za skvělé ceny, tak neváhejte a vydejte se ještě dnes do známých míst za bezva ceny.

Miláno za 799 korun

Město, jež by měl snad každý alespoň jednou za život navštívit, je Miláno. Toto impozantní velkoměsto je známé především jako Mekka módního průmyslu. Právě zde se totiž rodí top modelky, žijí zde a působí nejznámější návrháři a jestli někde seženete opravdu luxusní a oiginální kousky oblečení, bot a doplňlů, pak je to právě tady. Neváhejte proto a vydejte se ještě dnes s leteckou společností Wizzair do překrásnhé Milána. Cena letenek je nyní neuvěřitelných 799 korun.

Řím za 1 199 korun

Hlavním městem Itálie je snad od nepaměti Řím. Jedná se o jedno z nejstarších měst vůbec a právě proto je tolik impozantní a lákavé. V Římě je totiž nenahraditelná atmosféra, z níž doslova stříká historie, kultura a netradičnost starověkého Říma. Hlavní město Itálie má tolik půvabů, že vám pravděpodobně jedna dovolená stačit nebude. Nyní však můžete letenky do hlavního města sehnat za senzačních 1 199 korun, a to jedině s leteckou společností EasyJet.

Autor: Dimitris KamarasAutor: Dimitris Kamaras

Benátky za 1 209 korun

Ne nadarmo se říká, že nejromantičtějším místem planety jsou právě italské Benátky. Toto město je zajímavé tím, že jako jedině nestojí na rovné půdě, ale bylo postaveno na kůlech, čili se nachází nad vodou. Městem se tak můžete projíždět na legendárních gondolách a užívat si něco tak netypického, co jinde zkrátka nezažijete. Pokud jste Benátky doposud nenavštívili anebo vás uchvátili natolik, že je chcete vidět znovu a znovu, pak využijte akční ceny letenek od letecké společnosti Student agency a vypravte se do romantických Benátek již dnes, a to za skvělou cenu 1 209 korun.

Bibione za 899 korun

Již máte dost střídání počasí v České republice a rádi byste se po dlouhé době pořádně ohřáli a užili si moře a pláže? Pak se za neuvěřitelných 899 korun vydejte do známého místa Bibione. Toto italské město, nacházející se na severu země,, je velmi oblíbenou turistickou destinací a především Češi na ni nedají dopustit. S leteckou společností Wizzair vás navíc letenky do Bibione nyní vyjdou na senzačních 899 korun.

Doprava na letiště v Praze levněji než taxi.

Autor: Alan FarhadiAutor: Alan Farhadi

Článek Do Itálie levně ještě dnes byl publikován 31. května 2017 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...