Kam za "tisícovku"?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, zájezd, cestování, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Kam za "tisícovku"?

Letenky jsou čím dál populárnější, neboť právě letecká doprava je stále více žádoucí. Zatímco ještě nedávno lidé jezdili na dovolené spíše osobními automobily a leteckého dopravce si mohla dovolit využít jen hrstka lidí, dnes se na dovolenou "vzduchem! dostane snad každý. Abyste však za letenky neplatili příliš mnoho, využijte akčních letenek, kterých je prakticky po celý rok stále dostatek. Kam se podíváte nyní, aniž byste zaplatili více, jak tisíc korun? Máme pro vás pár bezva tipů.

Brusel za 918 Kč

Mnozí z vás se jistě ještě neměli možnost podívat do překrásného Bruselu. Toto impozantní a multikulturní a politicky orientované velkoměsto vás naprosto uhrane svojí uspořádaností a architektonickými památkami. Podívejte se do překrásného Bruselu již nyní, a to za senzačních 918 korun. Létejte v dubnu s nízkonákladovou leteckou společností EasyJet, která vám letenky za tyto skvělé ceny nabízí.

Miláno za 990 Kč

Další skvělou volbou na destinaci, do níž se podíváte za naprosto bezkonkurenční cenu, je beze sporu Miláno. Italské velkoměsto přeplněné luxusními butiky a návrháři z celého světa můžete nyní vidět za neskutečných 990 korun, a to jedině díky nabídce nízkonákladového leteckého dopravce Wizzair.

Autor: Kevin PohAutor: Kevin Poh

Amsterdam za 990 Kč

Jedním z těch měst, která byste měli alespoň jednou za život navštívit, je samozřejmě také hlavní město Holandska, kterým je impozantní Amsterdam. Toto město je proslaveno díky své legalizaci omamných látek ve specializovaných prodejnách a kavárnách, ale rovněž vás zaujme svoji netradiční architekturou, kulturními památkami a příjemným obyvatelstvem. Cena letenek do hlavního města Nizozemska je nyní s leteckou společností Student Agency senzačních 990 korun, a to včetně letištních poplatků.

Bologna za 847 Kč

Pakliže jste většinu evropských metropolí již viděli a nyní byste se rádi podívali do menšího městečka, které nebude přeplněno turisty, pak byste se měli podívat do Bologně. Toto město neboli spíše majestátní oblast v Katovicích má svoji netradiční auru a její kouzlo vás uhrane natolik, že ji budete chtít opět navštívit. Bologna oplývá historickými stavbami a také překrásnou přírodou. Vydejte se na výlet již za skvělých 847 korun. Tyto levné letenky seženete od nízkonákladového leteckého dopravce EasyJet.

Článek Kam za "tisícovku"? byl publikován 18. dubna 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...