Kam na dovolenou? Létejte s levnými letenkami!

Tagy:  dovolená, létání, pobyt, zájezd, duben, cestování

Sponzorované odkazy:

Kam na dovolenou? Létejte s levnými letenkami!

Duben je prakticky ve své polovině a než se nadějete, budou zde letní prázdniny a spolu s nimi nejenom plánování, kam se vydat na letní dovolenou, ale také skutečnost, že ty nejlepší a zároveň nejlevnější zájezdy budou rozprodány. Využijte proto akčních letenek a také toho, že touto dobou zdaleka tolik lidí necestuje a vydejte se na překrásnou zahraniční dovolenou za super ceny. A kam to bude tentokrát? Nechejte se inspirovat.

Varadero – 7 590 Kč

Přemýšlíte, kam byste se v dubnu vydali, abyste si již nyní užili krásnou letní dovolenou? Bohužel v klasických Středomořských oblastech je touto dobou opravdová zima a moře vám bude připadat ještě příliš studené. Kam se tedy vypravit? Skvělou volbou je pro tento měsíc beze sporu Kuba a její nejpopulárnější oblast Varadero. Na temperamentní Kubu, kde se nudit rozhodně nebudete, se nyní podíváte za senzačních 7 590 korun, a to jedině s leteckou společností Eurowings.

Chicago – 7 836 Kč

Toužíte již delší dobu po tom, že navštívíte Ameriku, ale stále jste neměli dostatek peněz nebo odvahy se na druhou polovinu zeměkoule podívat? Pak využijte akčních letenek pro měsíc duben a vypravte se do Spojených států amerických již dnes. Například do překrásného amerického města Chicaga, kterému je právem přezdíváno město větru a zeleně, se můžete podívat již za super cenu 7 836 korun. Létejte s leteckou společností Iberia a užijte si pobyt v Americe za senzační nízké ceny.

Autor: Roman BoedAutor: Roman Boed

Paříž – 1 920 Kč

Evropským městem, které byste beze sporu měli alespoň jednou za život navštívit, je majestátní hlavní město Francie – Paříž. Letenky do Paříže můžete po celý rok sehnat za poměrně slušné ceny, proto pravidelně sledujte akční nabídky leteckých společností jako je EasyJet nebo Wizzair. V dubnu se do romantické Paříže podíváte za senzačních 1 920 korun, pokud se do vzduchu vydáte s aerolinií České aerolinie.

Punta Cana – 5 590 Kč

Jste unaveni z přechodu na jaro a během zimy jste se nikam nevypravili? Pak je na čase se podívat do zahraničí a užít si krásnou letní dovolenou se vším všudy. V dubnu seženete letenky za neuvěřitelně nízké ceny do Dominikánské republiky, a to konkrétně do hlavního města – Punta Cana. Dominikánská republika je exotickou oblastí se vším všudy a jistě si zde budete připadat jako v opravdovém ráji. Cena letenky je nyní 5 590 korun, a to jedině s leteckou společností Iberia.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kam na dovolenou? Létejte s levnými letenkami! byl publikován 10. dubna 2017 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...