Kam se vydat v dubnu? Cestujte po celém světě

Tagy:  dovolená, létání, pobyt, zájezd, duben, cestování

Sponzorované odkazy:

Kam se vydat v dubnu? Cestujte po celém světě

Duben je jedním z těch měsíců, které slibují teplejší počasí a tím pádem noho venkovních aktivit, jež zahrnují i cestování nejenom po České republice. Pokud jste byli celou zimu doma a prakticky jste „nevytáhli“ paty do zahraničí, pak se nelze divit, že máte již nutkavou potřebu se trochu odreagovat a podívat se alespoň na Slovensko. Podívejte se na nejlepší letenky v dubnu a vydejte se na dovolenou nebo alespoň na prodloužený víkend.

New York – 9 102 Kč

Již nějakou dobu toužíte po tom, že byste si konečně splnili svůj sen a vydali se do překrásné Ameriky? Možností, kterou část tohoto kontinentu navštívit je nesčetně mnoho, proto se orientujte podle aktuálních cen letenek. Nejvýhodnější letenky do Spojených států amerických nyní seženete za senzačních 9 102 korun, a to konkrétně do majestátního New Yorku. S leteckou společností Tap Portugal seženete letenky za senzačních 9 102 korun.

Ibiza – 1 650 Kč

Již koncem dubna můžete navštívit mnoho přímořských oblastí, kde bude příjemné teplo a tak načerpáte energii se sluníčka a užijete se koupání v moři. Skvělou volbou je například španělský ostrov Ibiza. Ten je proslavený především díky svým nekonečným večírkům a akcím pro mladé a proto je dovolená na Ibize nejvhodnější právě pro mladé lidi. Nyní seženete letenky na Ibizu za senzačních 1 650 korun, a to s leteckou společností Condor.

Autor: Jim BowenAutor: Jim Bowen

Kapverdské ostrovy – 4 390 Kč

Toužíte po exotické dovolené, ale momentálně si nemůžete dovolit zaplatit za Thajsko nebo Srí Lanku desítky tisíc korun? Pak využijte akčních letenek na překrásné a rovněž exotické Kapverdské ostrovy. Ty vás nyní přijdou na senzačních 4 390 korun, a to jedině s leteckou společností TUIfly.

Keňa – 5 850 Kč

Překrásnou dovolenou si můžete samozřejmě užít také v Africe. Egypt nebo Tunis jsou klasikou a mnoho z vás tyto oblasti příliš nepreferuje kvůli úmornému teplu a také kvůli naprostému minimu přírody. Výjimkou je však Keňa, která se stala jednou z nejoblíbenějších turistických destinací. V Keni najdete prvotřídní hotelové komplexy, ve kterých se budete mít jako v bavlnce. Čeká vás také překrásné moře, pláže, příroda a jednoduše vše, co byste od ideální letní dovolené mohli čekat. Vydejte se odpočívat do Keni již dnes, a to za senzačních 5 850 korun. Vydejte se na cesty s leteckou společností Condor.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kam se vydat v dubnu? Cestujte po celém světě byl publikován 5. dubna 2017 v 13.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...