Kam s těmi nejvýhodnějšími letenkami?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, březen

Sponzorované odkazy:

Kam s těmi nejvýhodnějšími letenkami?

Levných letenek je na celém trhu řada a každý měsíc se objeví hned několik atraktivních kousků, díky kterým se můžete podívat prakticky kamkoliv a ještě u toho ušetřit několik tisíc korun. Základním pravidlem je však umět levné letenky najít a také zabookovat. Zapomeňte na klasické nabídky cestovních kanceláří a agentur a raději se zaměřte na nízkonákladové letecké dopravce a výhodné nabídky prověřených leteckých společností. A kam se podívat v březnu? Máme pro vás pár senzačních tipů.

Tokio – 7 735 Kč

Ještě nikdy jste neměli tu možnost se podívat do překrásného a majestátního Japonska? Pak nastal ten správný čas na koupi výhodných letenek. Vydejte se v březnu do zalidněného Tokia, které vedle svých obyvatel překypujte kulturou, technickými vymoženostmi, luxusními podniky a vynikajícím jídlem. Kde jinde, než právě zde, si pochutnat na tom nejlepším sushi? Letenky do Tokia seženete od letecké společnosti Aeroflot nyní za senzačních 7 735 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

San Francisco – 8 799 Kč

Dalším impozantním městem, které prostě musíte vidět, je San Francisco. Severně položené kalifornské město je zajímavé například pro své strmé ulice, jež jsou legendární a objevují se v mnoha filmech a seriálech. Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na populární červený most – Golden gate. Zaleťte si do majestátního San Francisca za senzačních 8 799 korun, a to jedině s leteckou společností Air France. Letenky jsou včetně veškerých letištních poplatků.

Autor: Jeff GunnAutor: Jeff Gunn

Honolulu – 11 699 Kč

Toužíte po luxusní exotické dovolené v dokonalém ráji na zemi, který znáte spíše z pohlednic nebo typických pozadí na plochu počítače? Pak se právě v březnu vydejte na překrásný americký ostrov Havaj. Havaj se pyšní překrásnými plážemi, oceánem, úchvatnou krajinou a také velmi vstřícným a přátelským obyvatelstvem jež vás nadchne během chvíle. Cestujte do hlavního města Havaje – Honolulu za senzačních 11 699 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kam s těmi nejvýhodnějšími letenkami? byl publikován 14. března 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...