Akční letenky, které vás dostanou!

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, březen

Sponzorované odkazy:

Akční letenky, které vás dostanou!

Letenky prakticky do celého světa seženete po celý rok za slušné ceny. Mnoho leteckých společností si je vědomo ostré konkurence a také skutečnosti, že letecká doprava jednoduše zlevňuje a ceny již nemohou být tak vysoké, jako tomu bylo ještě například před deseti lety. Také v březnu na vás čeká několik exkluzivních letenek, které si jednoduše nemůžete nechat ujít. Tak kam se podíváte tentokrát?

Kréta – 1 150 Kč

Letní počasí je sice ještě v nedohlednu a bohužel ani oblíbeně středomořské oblasti vám opalování a koupání se ve vyhřátém moři nenabídnou, nicméně pyšní se již typickým jarem a pokud cestujete za krásami země a nemusíte se nutně povalovat na pláži, pa využijte senzačních letenek na řecký ostrov Kréta a vydejte se na dovolenou již dnes. Letenky vás s leteckou společností Ryanair vyjdou na senzačních 1 150 korun.

San Francisco – 10 190 Kč

Další výhodné letenky se nabízejí do Spojených států amerických, Amerika láká snad každého cestovatele a byl by naprostý hřích ji alespoň jednou za život nenavštívit. Využijte k cestování do USA březen a kupte si levné letenky do senzačního San Francisca. Nyní vás se společností KLM vyjdou na super cenu 10 190 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Autor: DARSHAN SIMHAAutor: DARSHAN SIMHA

Punta Cana – 6 190 Kč

Cestování do exotických oblastí je populární především v zimě, kdy je všude jinde zima. V březnu jsou proto ceny zájezdů přirozeně levnější a stejně tak je tomu u letenek. Například do Dominikánské republiky, konkrétně do jejího hlavního města Punta Cana se nyní dostanete za senzačních 6 190 korun. Tak na co ještě čekáte? Hurá za dobrodružstvím a nic neděláním.

Mauricius – 6 190 Kč

Pokud chcete u exotických dovolených do vzdálených krajin ještě chvíli zůstat, pak se podívejte na neopakovatelnou březnovou nabídku leteckého dopravce Eurowings. Ten nyní nabízí neuvěřitelně levné letenky na tento překrásný ostrov, a to již za 6 190 korun. Odletět budete sice muset z německého Kolína, ale i tak se cena letenek mnohonásobně vyplatí.

Srí Lanka – 7 597 Kč

Velmi lukrativní exotickou oblastí se jeví samozřejmě také Srí Lanka. Ta patří beze sporu k nejoblíbenějším turistickým cílům, neboť nabízí mnoho krás. Vedle nekonečných pláží a překrásného oceánu vám poskytne také krásy svých pralesů a takovou přírodu, se kterou se setkáte možná tak v botanické zahradě. V březnu se na překrásnou Srí Lanku můžete podívat již za senzačních 7 597 korun, s to jedině s leteckou společností Flydubai.

Článek Akční letenky, které vás dostanou! byl publikován 10. března 2017 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...