Nejlevnější letenky od Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, březen

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky od Wizzair

Létání je oblíbeným, ba dokonce snad tím nejoblíbenějším druhem transportu u většiny lidí na celém světě. Není se čemu divit, neboť právě díky letecké dopravě se snadno, rychle, komfortně a především bezpečně můžete dostat naprosto kamkoliv, ať už si vyberete Grónsko, Malajsii nebo třeba Tanzánii. Díky letecké dopravě je život jednodušší a cestování ještě lepší, než tomu bylo dříve. V posledních letech se také roztrhl pytel s levnými letenkami a dnes se tak po celém světě můžete přepravovat doslova za hubičku. A jak je to vůbec možné? Tento přepych vám umožní nízkonákladové a charterové letecké společnosti. Jednou z nich je například aerolinka Wizzair.

Wizzair je jednou z nízkonákladových leteckých společností a jistě o ni neslyšíte poprvé. Jen my jsme o ni psali několikrát a také jsme vám udávali nesčetně tipů na levné letenky. Wizzair patří k novějším společnostem, nicméně již má za sebou bohaté zkušenosti a tisíce spokojených zákazníků, kteří díky levným letenkám létají po celé Evropě často za opravdu směšné peníze. A kam se s Wizzair můžete podívat v březnu? Tyto tipy vás jistě nadchnou.

Budapěšť za 599 korun

Budapešť je beze sporu jednou z nejkrásnějších zemí Evropy. Její historické jádro je dech beroucí a nekonečná řeka táhnoucí se podél města stejně tak. Pokud jste v tomto překrásném hlavním městě Maďarska doposud nebyly, pak byste tento restík měli okamžitě napravit, a to ideálně s levnými letenkami od nízkonákladové letecké společnosti Wizzair. Ta nyní přichází s letenkami ze neuvěřitelných 699 korun, a to včetně letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte?

Autor: Loco SteveAutor: Loco Steve

Vídeň za 619 korun

Ve Vídni jste již pravděpodobně byli a nejspíš ne jednou, neboť je od nás co by kamenem dohodil. Pokud jste se do hlavního města Rakouska tehdy vydali automobilem nebo vlakem, pak vás cesta stála minimálně 1000 korun. Není proto lepší, vydat se do Vídně za neuvěřitelných 619 korun? Využijte akčních březnových letenek společnosti Wizzair a vypravte se za super cenu 619 korun, a to včetně zpátečního letu.

Londýn za 999 korun

Co si nemůžete jako správný cestovatel nechat ujít je samozřejmě Londýn. Ten je alfou a omegou každého turisty a rozhodně vám nemůže stačit se do hlavního města Anglie podívat pouze jednou za život. Kdy jindy, než právě nyní, kdy jsou letenky tak neuvěřitelně levné, se vyplatí podívat se do majestátního Londýna? Létejte s nízkonákladovou společností Wizzair a užjte si Londýn za neuvěřitelných 999 korun, a to včetně letištních poplatků.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky od Wizzair byl publikován 5. března 2017 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...