Lufthansa - s kým letět na dovolenou?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, lufthansa, únor

Sponzorované odkazy:

Lufthansa - s kým letět na dovolenou?

Pod pojmem dovolená si každý představí něco jiného. Pro někoho dovolená představuje pouze odpočinek doma na gauči s oblíbenou knihou, jiní preferují tůry nebo pobyt na horách a další si nemohou vynachválit klasické letní dovolené u moře nebo v exotické oblasti. Ať už si dovolenou a cestování představujete jakkoliv, měli byste se při svých cestách vždy zaměřit na bezpečí a komfort. Preferujete létání před osobním automobilem? Pak se svěřte do rukou letecké společnosti Lufthansa, díky niž se do požadované destinace přepravíte vždy s klidem a jistotou.

Společnost Lufthansa není mezi leteckými dopravci rozhodně žádným nováčkem, ba naopak se řadí k nejstarším a čili i nejzkušenějším společnostem vůbec. Lufthansa vznikla v Berlíně, a to již v roce 1926. V evropském měřítku je hned za leteckou společností Air France a KLM Lufthansa největší aerolinií a také se může pyšnit věhlasným jménem. Za mnoho a mnoho let přepravila miliony pasažérů a na svém kontě má nespočet kladných recenzí, které by vás k letu měli přesvědčit. V současné domě Lufthansa navštěvuje přes 200 celosvětových destinací a své stanoviště má také v Praze na letišti Václava Havla. Odsud se tedy můžete podívat prakticky kamkoliv. V současnosti je hlavním sídlem společnosti Lufthansa Kolín nad Rýnem, ale svá významná stanoviště má také ve Frankfurtu nad Mohanem nebo v Mnichově. A kam se v únoru s leteckou společností Lufthansa podívat? Máme pro vás pár senzačních tipů.

Autor: DanielAutor: Daniel

Panama City – 10 590 Kč

Jednou z oblastí, kam se nyní s leteckou společností Lufthansa můžete podívat za opravdu výhodné ceny, je například Panama a konkrétně pak její hlavní město – Panama City. Panama je známí pro svoji krásnou, až dech beroucí krajinu a pakliže si potrpíte na přírodu a preferujete ji před luxusním velkoměstem, zde budete jako ryba ve vodě. Do Panama City se nyní podíváte za super cenu 10 590 korun, a to samozřejmě včetně zpátečního letu.

Tokio – 7 730 Kč

V této domě mnoho lidí cestujte do exotických krajin, a to především kvůli teplu a sluníčku. Pakliže však milujete cestování a chcete se za skvělé ceny podívat někam, kde jste ještě nebyli, pak využijte této senzační nabídky společnosti Lufthansa a podívejte se v únoru do překrásného Tokia. Hlavní město Japonska je majestátní, neuvěřitelně metropolitní a rozhodně ve váš zanechá silné dojmy. Cena letenky je nyní neuvěřitelných 7 730 korun, včetně zpátečního letu.

Punta Cana – 7 590 Kč

A pokud přeci jen prahnete po exotice a nechcete již čekat na červen, kdy bude teplo konečně i v Evropě, pak se za super výhodnou cenu 7 590 korun vypravte do Dominikánské republiky, kde je nyní krásně, teplo a slunečno. Opalování čeká, tak hurá na letiště s akčními letenkami od letecké společnosti Lufthansa.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Lufthansa - s kým letět na dovolenou? byl publikován 9. února 2017 v 19.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...