Jak a kdy sehnat nejlevnější letenky?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, listopad

Sponzorované odkazy:

Jak a kdy sehnat nejlevnější letenky?

Létání je nejpraktičtějším a nejrychlejším dopravním prostředkem, který vás snadno a rychle dopraví na místo určení. Zatímco během cesty automobilem můžete přijít k mnoha komplikacím, létání je prakticky bez problému. Ovšem má to jeden háček a tím je především poměrně vysoká cena. Nechcete již za letenky vyhazovat tisíce korun a přesto byste rádi cestovali po celý rok? Pak se naučte kupovat ty nejlevnější letenky v tom nejlepším čase.

Mějte oči otevřené

Aby vám neutekly ty nejlepší letenky na trhu, musíte mít oči neustále otevřené. Pamatujte na skutečnost, že každý chce létat za ty nejlepší ceny, proto letenky za výhodné finance nebudou k mání příliš dlouho. ideálně se zaměřte na internetové portály, které pravidelně slevové akce týkající se letenek neustále vyvěšují. Například akcniletenky.com vás budou dennodenně informovat o levných letech po celém světě. Díky tomu se do Ameriky, Japonska nebo třeba jen do Vídně podíváte za bezkonkurenční ce­ny.

Autor: barnyzAutor: barnyz

Pozor na výhodné nabídky

Samozřejmě lze každý den narazit na opravdu levné letenky, které vás přepraví do cílového místa za ty nejlevnější ceny na trhu, nicméně není akce jako akce. Některé výhodné ceny v sobě zahrnují skryté poplatky anebo obsahují dražší zpáteční lety, které samozřejmě v prvotním balíčku nejsou uvedeny. Z výhodné ceny se tak velmi snadno může stát opravdu drahý zájezd, na kterém nejenom že nevyděláte, ale naopak si budete muset připravit ještě vyšší obnos peněz. Každou nabídku proto bedlivě sledujte, pozorně čtěte a věnujte pozornost odkazům pod stránkou a malému písmu.

Last minute jako nejvýhodnější letenky?

Mnozí vám řeknou, že nejvýhodnější letenky jsou vždy ty last minute, což se rovněž dočtete také v mnoha diskuzích nebo v odborných článcích. Pravdou je, že last minute nebo last moment letenky mohou být opravdu za hubičku, nicméně tyto nabídky se týkají spíše kompletních zájezdů, než-li samotných letenek. Ovšem stejně tak lze narazit na last minute letenky, díky nimž lze odcestovat ze dne na den doslova za pár set korun. U last minute letenek postupujte obdobně jako u předchozího bodu a veškeré informace si důkladně pročtěte.

Plánujte a hledejte

Milujete cestování? Pak plánujte své výlety a dovolené dopředu, neboť jedině tak seženete ty opravdu nejlevnější letenky. Většina společností prodává levné letenky s dostatečným předstihem, proto se nebojte nakupovat ani půl roku či dokonce rok dopředu. Letenky nakupujte přes internet, a to ideálně u charterových či nízkonákladových společností.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Jak a kdy sehnat nejlevnější letenky? byl publikován 25. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...