Akční letenky na listopad

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, listopad

Sponzorované odkazy:

Akční letenky na listopad

Akční letenky bývaly v předešlých letech spíše sezónní záležitostí a proto jste je mohli sehnat jen v několika dnech. Dnes však můžete levné a výhodné letenky nakupovat po celý rok a pakliže budete hledat na těch správných místech, narazíte na neuvěřitelně nízké ceny, kterým zkrátka nelze odolat. Využijte akčních letenek na měsíc listopad a vydejte se do monstrózního Tokia, půvabného Říma nebo do moderního Chicaga.

Tokio – 7 612 Kč

Japonsko je nám natolik vzdálené nejenom co do kilometrů, ale také kulturou, architekturou a smýšlením obyvatelstva. Japonci mají diametrálně odlišnou náturu od Čechů a pakliže vás lákají diferencované země, pak by ve vašem cestovatelském deníku Japonsko rozhodně nemělo chybět. Využijte výhodných listopadových letenek od letecké společnosti Aeroflot a vydejte se do Tokia za skvělých 7 612 korun.

Chicago – 8 307 Kč

Amerika je snem nejenom každého milovníka cestování, ale prakticky všech lidí na planetě zemi. Vzhledem k faktu, že nás dennodenně obklopují americké filmy a seriály, časopisy, noviny i knihy, reklamy a především výrobky z USA, není se čemu divit, že byste i vy chtěli život za „velkou louží“ poznat na vlastní oči. Jedním z nekrásnějších amerických měst je beze sporu Chicago. To je přezdívání také jako větrné město a svou zelení patří k městům s největší koncentrací parků v Americe. Podívejte se do překrásného Chicaga již dnes, a to za senzačních 8 307 korun, jedině od letecké společnosti Air Berlin.

Autor: Roman BoedAutor: Roman Boed

Maledivy – 8 490 Kč

Listopad je v plném proudu a spolu s ním také chladno a zima, která se rozhodně v několika dalších měsících nebude mít na ústupu. Nepamatujete si již na kouzlo letních dní a chybí vám sluneční paprsky? Pak nastal čas na zahraniční dovolenou u moře, díky níž si odpočinete, načerpáte novou energii a především získáte zase zdravou barvu. Ve středomoří, kam se většina lidí v létě vydává, se zimě příliš neopálíte, avšak exotické oblasti jsou skvělou volbou. Dovolená za oceánem je zpravidla velmi drahá, proto je ideální sledovat akční ceny letenek, díky kterým můžete za dovolenou ušetřit tisíce korun. Využijte výhodných letenek aerolinie Qatar airways a vydejte se na překrásné prosluněné Maledivy v listopadu za senzačních 8 490 korun.

Autor: Bert KaufmannAutor: Bert Kaufmann

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky na listopad byl publikován 6. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...