Kam si zaletět na Vánoční trhy?

Tagy:  létání, akční letenky, last minut, říjen, listopad, podzim, trhy, vánoční trhy

Sponzorované odkazy:

Kam si zaletět na Vánoční trhy?

Vánoce sice ještě nejsou aktuálním tématem, nicméně než se nadějete, budete zpívat Vánoční koledy, jíst kapra s bramborovým salátem a rozbalovat spoustu dárků. Konec října je tu a spolu s ním také blížící se Vánoční přípravy. Obchody jsou již zdobeny kolekcemi a vzhledem k tomu, jakou rychlostí čas plyne, neměli byste čekat a začněte si předvánoční náladu užívat a především si naplánujte adventní výlety. Co si rozhodně nenechejte ujít jsou klasické Vánoční trhy, kterých je po celé Evropě neuvěřitelně mnoho. Vyberte si ty nejatraktivnější oblasti a užijte si Vánoční trhy a jejich „klima“ plnými doušky. Kam se letos vypravit? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Vídeň

Klasikou mezi klasika je samozřejmě majestátní Vídeň. Pokud jste ještě neměli tu příležitost ji v zimě navštívit, pak to letos změňte a do hlavního města Rakouska se vydejte, a to ideálně s přáteli nebo partnerem. Vánoční trhy ve Vídni jsou neuvěřitelně romantické a poskytují vše, co můžete od trhu s touto atmosférou očekávat. Nechybí samozřejmě svařen víno a jiné teplé nápoje, dále pak koblížky a cukroví, voňavé likéry a také seženete několik originálních dárků pod stromeček. Využijte akčních říjnových letenek a pořiďte si last minute letenky do Vídně za skvělých 599 korun, a to jedině od letecké společnosti EasyJet.

Autor: Rachel DochertyAutor: Rachel Docherty

Miláno

Miláno je samo o sobě velice krásné a nejenom o Vánocích. Na turisty dýchá svoji architekturou a historickou kulturou, což oceníte jistě po celý rok. Nicméně právě na Vánoce je zde atmosféra překrásná. Butiky jsou ozdobeny Vánočními dekoracemi a stánky se táhnou podél celého centra. Během nakupování luxusních kousků pro sebe a své nejbližší můžete popíjet italské Amareto, ochutnávat pečené kaštany či italské suchary a užívat si pohody a klidu. Letenky do Milána nyní seženete za skvělých 689 korun, a to s leteckou společností Smartwings.

Norimberk

Pakliže nechcete letět příliš daleko a nebojíte se létat například z Brna. pak vás nesmí minout německý Norimberk. zde jsou trhy každoročně nezapomenutelné a pro nás Čechy na dosah ruky. Německo si potrpí na Vánoční tradice a nejrůznější dobroty, takže doma nechejte dietu a ochutnejte vše, co vám místní obyvatelé na trzích nabídnou. Kromě jídla a pití zakoupíte také Vánoční ozdoby, svícny, kožené zboží anebo doplňky. Cena letenky do německého Norimberku je nyní skvělých 615 korun, a to s leteckou společností Wizzair.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kam si zaletět na Vánoční trhy? byl publikován 28. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...