Germanwings a vaše levná cesta do celého světa

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, říjen, germanwings

Sponzorované odkazy:

Germanwings a vaše levná cesta do celého světa

Milujete cestování a nejraději byste na cestách trávili svůj veškerý čas? Pak jste si pravděpodobně velmi dobře vědomi faktu, jak je turistika náročná nejenom na čas, ale také finance. Navštěvování zahraničních destinací je zkrátka drahé a proto vám nezbude, než vydělávat „balíky“ peněz anebo využívat akčních letenek, díky nimž můžete poznat celý svět takřka za hubičku. Využijte služeb nízkonákladových leteckých společností, které se specializují právě na levnou přepravu a nabízejí neustále tak levné letenky, že si je může dovolit opravdu každý. Jednou z populárních a spolehlivých aerolinií je Germanwings.

Germanwings je německou leteckou charterovou společností, jež zahájila své létání po Evropě roku 1997. V tomto roce byla jedinou nízkonákladovou leteckou společností svého druhu, a tak se stala naprostým fenoménem. Do té doby bylo létání záležitostí spíše bohatších lidí a opravdu ne každý si mohl dovolit létat. Od roku 1997 je však vše jinak a vy si tak můžete užívat ty nejlevnější letenky na trhu, a to po celý rok.

Cancún – 6 190 Kč

Chybí vám sluneční paprsky, teplo a krásné počasí bez mráčku? Pak byste měli využít akčních letenek od letecké společnosti Germanwings, díky níž se nyní podíváte do překrásného mexického Cancúnu. Mexiko je plné překrásných pláží a zátok a jestli si někde opravdu odpočinete a dokonale opálíte tělo, pak je Cancún skvělou volbou. Letenky vás nyní vyjdou na neuvěřitelných 6 190 korun.

Autor: David JonesAutor: David Jones

Španělsko – Jerez – 1 890 Kč

Pakliže nebazírujete na konkrétní destinaci a rádi byste poznali oblast, kde jste ještě nebyli, pak je ideální volbou Španělsko a příjemné malebné město Jerez. Španělsko je proslulé svým temperamentem a úchvatnou krajinou, čili litovat své cesty rozhodně nebudete a obzvláště ne v případě, kdy vás nízkonákladové letenky s Germanwings budou stát pouhých 1 890 korun, včetně veškerých letištních poplatků a zpátečního letu.

Barbados – 10 990 Kč

Láká vás exotika a ještě jste zdaleka neměli tu možnost prozkoumat všechny oblíbené a tolik opěvované oblasti Karibiku nebo Atlantského oceánu? Pak využijte listopadových letenek od aerolinie Germanwings a vypravte se na dechberoucí ostrov Barbados. Zde je typická karibská krása a nechybí ani nekonečné písečné pláže, průzračná hladina, vynikající jídlo a příjemní obyvatelé. Letenky pořídíte za super cenu 10 990 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Germanwings a vaše levná cesta do celého světa byl publikován 31. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...