Scandinavian Airlines - cestujte bezpečně a komfortně

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, říjen, scandinavian airlines

Sponzorované odkazy:

Scandinavian Airlines - cestujte bezpečně a komfortně

Letecká doprava přepravuje tisíce turistů denně a beze sporu je tou nejbezpečnější možností transportu z jedné destinace do druhé. Cestování automobilem je sice poměrně variabilní, nicméně chcete-li být rychle přepraveni a přitom si užít pohodlí, letadlo je jasnou volbou. Zažili jste někdy nepříjemný let, kdy jste si neodpočinuli a báli jste se o svůj život? Pak zapomeňte na pofidérní letecké společnosti a vyberte si Scandinavian Airlines. Ta se řadí k nejlepším aeroliniím na světě a jestli vám někdo zajistí bezpečí a pohodlí, pak je to právě Scandinavian Airlines.

Možná jste o Scandinavian Airlines ještě neslyšeli, nicméně jedná se o nejznámější leteckou společnost na světě. Začala fungovat již v roce 1946, a to na území Švédska, Norska a Finska. Tyto skandinávské země se spojily a po druhé světové válce začaly podnikat cesty napříč právě těmito zeměmi. V roce 1956 se Scandinavian Airlines jako první na světě vydala přes oceán, a to konkrétně do Los Angeles. V dnešní době je hlavním sídlem společnosti Stockholm, Švédsko, Kodaň, Dánsko, Oslo a Helsinki. Letecká společnost Scandinavian Airlines v roce 1996 spolu s mateřskými městy založila asociaci Star Alliance, která sdružuje ty nejlepší letecké aerolinie na světě. A kam se se Scandinavian Airlines vypravit? Do celého světa!

Los Angeles – 10 590 Kč

Toužíte se podívat do Spojených států amerických a stále jste neměli tu vhodnou příležitost? Pak využijte akčních letenek od Scandinavian airlines a vydejte se do majestátního Los Angeles. Město andělů by měl za svůj život vidět každý, a to alespoň jednou, neboť se jedná o vskutku překrásné město, kde nechybí kultura, památky a také oceán a nekonečné pláže. Cena letenek je nyní skvělých 10 590 korun.

Autor: David JonesAutor: David Jones

Šanghaj – 8 836 Kč

Čína je jednou z nejimpozantněj­ších zemí vůbec. Jako jedna z mála se vyvíjela již před tisíci lety a vzhledem k její izolovanosti je dnes neuvěřitelně vyspělá a samostatná. Čína nabízí nejenom netradiční kulturu, ale také tisíce let staré památky a architekturu, skvělé jídlo, příjemné obyvatele a moderní centra. Vydejte se do multikulturní Šanghaje za skvělých 8 836 korun ještě dnes.

Cancún – 5 918 Kč

Nestihli jste se letos vydat na letní dovolenou anebo jste natolik zavaleni prací a každodenním stereotypem, že máte pocit, jako byste již dlouho nikde nebyli? Pak se vydejte ještě dnes do překrásného mexického Cancúnu, kde nechybí bělostné písečné pláže, průzračný oceán a luxusní hotelové komplexy. Letenky nyní seženete za neskutečných 5 918 korun, a to jedině od letecké společnosti Scandinavian airlines.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Scandinavian Airlines - cestujte bezpečně a komfortně byl publikován 22. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...